2777
2789
عنوان

بیاین ببینم دیدید کارما تو زندگی کسی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 47 پست
پس ادما جواب بدیاشونو چطور میگیرن نفرین نکردم فقط واگذارش کردم به آیت الکرسی

جای اینکه تو و ماپانت گریه کنید جدا شو 

و تاپیک آخرت رو دیدم میگم‌ من بلدم طالع ازدواج رو محاسبه کنم ( رابگان و بدون هزینه ) بعد نظر داد به پای این مرد بمان یا نه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای اینکه تو و ماپانت گریه کنید جدا شو و تاپیک آخرت رو دیدم میگم‌ من بلدم طالع ازدواج رو محاسبه کنم ...

میشه لطفا برای منم انجام بدید کی ازدواج می‌کنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

واقعا تاحالا به جز خودم برای کسی دیگه ندیدم ،من کافیه به یکی بگم خاک برسرت چرا این کارو رو کردی فرداش خودم تو همون موقعیت قرار میگیرم و دقیقا همون کار رو میکنم ،با سرعت نور میزنه به کمرم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

معمولا خدا بیشتر به بدها همه چیز میده مجازات که نمیشن هیچ به همه چیزم میرسن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین نفرین خیلی عجیبه به خود ادمم برمیگرده ولی یه چیز بهتر که من از خدا کشف کردم اینه که بگو خدایا من نمیدونم چجوری ولی خودت جبران کن 

این کلمه   جبران    خیلی معجزه توشه خدا انگار اینجوری خوشش میاد  وقتی میگی به روش خودت جبران کن خوشش میاد

من دوبار امتحان کردم نتیجه فقط بهت بگم شگگگگفت انگیز بود

اینو نمیشه

پس چی میتونی؟طالع بینی ازدواج برام انجام بده ...میتونی بگی محمد جواد برمیگرده و باهم ازدواج میکنیم یا نه؟ 

تااخر امسال ازدواج میکنم یا نه 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
اسم شناسنامه ای مادرشو میدونی

نه

اگه فهمیدی بهم بگواینا منم @آلتادین‍ ؛ @چیپس_سس_کچاپ‍ ؛ @کفشدوزککوچیک‍

بااسم خودم ومادرم میشه چه چیزهایی فهمید؟