2777
2789

مادر شوهرم یه جوری خون کرده تو دل منو مامانم  

که فقط اشک میریزیم جایی دستمون بند نیست 

مادر شوهراتون کارمای بدیاشونو پس دادن ؟

شده تقاص پس بدن در برابر بدیایی که کردن بهتون 💔

هر بدی ای دیدی نفرین نکن

خواهر شوهر من خیلی اذیتم کرد نفرینش کردم همون بلا سر خودش بیاد سرطان گرفت ولی یکی از نزدیکان منم با سرطان فوت کرد

نفرین اثراتش به خودتم میرسه

فقط از خودت مواظبت کن همین برای دیگری بد نخواه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه ما که روز به روز خوشبخت تر هم میشن،،بعضی وقتا فک میکنم خدا از این آدما خوشش میاد

ی روز خوش واسه هیچکس نذاشته طرف ،،اما زندگیش انقدر خوبه که ی چشمشو امروز باز میکنه ی چشمشو فردا

کارما چی کشک چی ظالم همیشه سالم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

هر بدی ای دیدی نفرین نکنخواهر شوهر من خیلی اذیتم کرد نفرینش کردم همون بلا سر خودش بیاد سرطان گرفت ول ...

پس ادما جواب بدیاشونو چطور میگیرن 

نفرین نکردم فقط  واگذارش کردم به آیت الکرسی

کارما را نمیدونم ولی رفتارشون حاصل زندگی داغونشون بود. به خاطر شرایط اسفناک  بقیه را گاز میگیرن 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

هر بدی ای دیدی نفرین نکنخواهر شوهر من خیلی اذیتم کرد نفرینش کردم همون بلا سر خودش بیاد سرطان گرفت ول ...

دقیقا منم تواطرافیان دیدم فامیل بود خواهرمم عروسشون بود نفرین کرده بودکه چای عزای داداشتودارم میریزم فرداش داداش تودش که شوهرخواهرم بود فوت شد

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

کارما و نفرین فقط اثرش به خود ادمه  خیلی پیچیدست ولی اینطوری نیست که من به شما ظلم کنم هموم بلا سر خواهرم بیاد ... 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

من مواردی که نفرین نکردم حتی واگذار هم نکردم طرفم دقیقا به همون شکل مجازات شده انگار خدا خودش به جای من جواب داده اهل نفرین که نیستم کلا    ولی واگذار میکنم جواب نمیده انگار