2777
2789

اگر بمیرم چند نفر ناراحت میشن چند نفر به قطره اشک برام میریزن یعنی پایان من باعث میشه من عذابی نباشم یا به گفته پدرم کاش نبودی کاش محو میشدی یکی نباشم خوشحاله؟

خیلی فکر می‌کنم و وقتی حالیم میشه غرق شدم غرق تصور و برمیگردم به زندگی کی گفته تک فرزندی همچی آرومه بله حتا اگه تک فرزندم باشی می‌تونن بخوان نباشی تازه میگفت خدایت من چه کار بدی کردم که این نصیبم شد و من با خودم‌میگم من چقدر بدم چرا منی که نه اهل رفیق بازیم نه اهل دروغ و دوست پسر و. .. تازه از وقتی مادرم فوت شد همکار خونه هم انجام میدم‌ ولی بازم یه بهونه هست تو این ۱۴ سال زندگیم هیچوقت اونقدر بد نبودم که این حرفا رو بشنوم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴

ای وای بمیرم برات😢

درکت میکنم هیچ راه حلی هم ندارم اما میتونی رو من مث یه دوست حساب کنی هروقت خواستی بهم پیام بدی

این روزا با رفیقات وقت بگذرون 18 سالت شد خونه بخر

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

ای وای بمیرم برات😢درکت میکنم هیچ راه حلی هم ندارم اما میتونی رو من مث یه دوست حساب کنی هروقت خواستی ...

من بابامو دوست دارم‌ بخاطر همین از فکر مهاجرت آینده هم گذشتم با دوستام وقت میگذرونم ولی کم حس می‌کنم وقت گذروندن با پدرمو از دست میدم

شاید پدرت افسردگی داره یا میترسه که از پس مسئولیت به سروسامون رسوندنت برنیاد و اضطرابشو اینجوری نشون میده در هرحال شما به تندی ایشون صبر کن و بازم احترام کن بهشون

خدا خودش همه چیو میبینه و میدونه و در این صورت اجرت پیشش محفوظه 

روزگارم همیشه یه جور نمیمونه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من بابامو دوست دارم‌ بخاطر همین از فکر مهاجرت آینده هم گذشتم با دوستام وقت میگذرونم ولی کم حس می‌کنم ...

ای جانم فقط فرصت بده همچی عوض میشه

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

شاید پدرت افسردگی داره یا میترسه که از پس مسئولیت به سروسامون رسوندنت برنیاد و اضطرابشو اینجوری نشون ...

مشکلش پول خرج کردنمه

نمیتونی خودت با گوشی کار کنی ادمین پیج های اینستا بشی درامد خوبی داره

اینا همه حرفه باید پکیج فروشی و جیب بری کرد ادمینی خودش بسی هزینه داره آموزشش

اینا همه حرفه باید پکیج فروشی و جیب بری کرد ادمینی خودش بسی هزینه داره آموزشش

حق داری ولی میتونی ادمین دایرکت ها بشی فقط جواب پیام هارو بدی حتی شده ماهی 2 میلیون هم حرفیه