2777
2789

امتحان دینی؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂

باور نمی کنی چند روزه همش تاپیک دینی می بینم

فکر کردم شاید اسم مادرشوهر رمزی شده دینی

رسما اینجا دینی سایت شده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
باور نمی کنی چند روزه همش تاپیک دینی می بینمفکر کردم شاید اسم مادرشوهر رمزی شده دینیرسما اینجا دینی ...

کمی تحملمون کن ریشه هایمان ز خاک بیرون است البته من فکر نمیکردم انقد دبیرستانی اینجا باشه😂

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

کمی تحملمون کن ریشه هایمان ز خاک بیرون است البته من فکر نمیکردم انقد دبیرستانی اینجا باشه😂

دبیرستانی؟

طرف پسر ۱۴ساله داره وو تاپیکاش هست بعد اومده زده دینی دارم دعا کمید پاس بشه😯