یکی بگه من چمه ، سه چهار روز بو عفونت میفهمیدم از واژنم ، عفونت باکتریایی ، من قرص ال دی هم مصرف میکنم ، دیروز موقع دشویی دیدم ازم خون اومد چن قطره ی ، یه قرص مترونیدزال انداختم گفتم شاید زخم دهانه رحم ، یه کرم هم داخل واژینال زدم ، خون دیگه نیومده از شب تاالان ، از یطرف الان درد پریود گرفتم !! الان نمیدونم من از عفونت اینطوری شدم یا دارم پریود میشم با وجود خوردن قرص ال دی ، یااین ک حامله شدم !! مجردم رابطه داشتم یبار جدا شدم ، تورو خدا کسی هست کمکم کنه این علائم چیه !!
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻