2777
2789
عنوان

بچه من چرا انقد تکون میخوره

248 بازدید | 27 پست

حدود بیستو شش هفتمه بچه دومه کاری ب تانک شدنم ندارم غیر طبیعی شکمم بزرگ شده ولی وزنم فقط ۴ کیلو اضافه شده بدنم چاق نشده فقط شکمم خیلی جلو اومده مثل نه ماهه ها

تکون هاشم خیلی شدیده 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شلوغ میشه بچت،باهوش و پسره احتمالأ 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

طبیعیه عزیزم من اوایل بارداریم ۵ کیلو کم کردم ویار داشتم تااخرشم کلا ۷ کیلو نیم اضافه کردم وزن بچمم خوب بود

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
شلوغ میشه بچت،باهوش و پسره احتمالأ

پسره ولی پسر اولمم همینقدر تکون هاش شدید بود این ی ورژن خاصه ی جوری فشار میده میگم الان نافم باز میشه 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

طبیعیه عزیزم من اوایل بارداریم ۵ کیلو کم کردم ویار داشتم تااخرشم کلا ۷ کیلو نیم اضافه کردم وزن بچمم ...

والا من بخاطر شکمم دیگ شوهرم سفره جمع می‌کنه نمیتونم چیزی بردارم معاینه شکمی ماما شدم گف تو ۲۸هفتته جلویی از بارداری نمی‌دونم والا کجا اشتباه کردم

اخ اخ یاد حاملگی خودم افتادم پسرم انقد تکون میخورد اصلا یه حا بند نمیشد الان به دنیا اومده فوق شلوغه

پسر اول منم همینطور🥹

پسره ولی پسر اولمم همینقدر تکون هاش شدید بود این ی ورژن خاصه ی جوری فشار میده میگم الان نافم باز میش ...

خدا حفظش کنه نگران نباش از الان اعلام می کنه که پسره با شیطنتش

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

عزیزم لابد جفتت قدامیه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خدا حفظش کنه نگران نباش از الان اعلام می کنه که پسره با شیطنتش

تو سه ماهگی قبل ان تی شکمم تیز شد فهمیدم پسره 

ولی ی حسی بهم میگه ی ماه بزرگتره یعنی ی ماه زود تشکیل شده