2777
2789
عنوان

کمک کنید تصمیم گیری کنم

72 بازدید | 11 پست

سلام دوستان واقعا ممنون میشم کمکم کنید 

دوستان من دانشگاهی هستم از همون اول درس بدم میومد نه که نمراتم بد باشه خوبم بود ولی متنفرم سال دوازدهمم برام همش کابوس بود 

حالا من رفتم دانشگاه برای دانشگاه دو سال اول یعنی تا کاردانی دانشگاه آزاد بودم بعدش با شرط معدل قبول شدم برای کارشناسی روزانه اما مشکلی که دارم اینه از وقتی اومدم این دانشگاه کارم شده گریه و استرس به حدی که شبا نمیتونم بخوابم روزی که فرداش کلاس دارم همش اضطراب دارم گریه میکنم دوست ندارم برم حالم بهم میخوره از دانشگاه و درساش موقعه ای ام که امتحان دارم همش استرس دارم در اوج خستگی ام خوابم نمی‌بره 

همش ترس اینو دارم که بیفتم هر چقدرم خودم قانع میکنم که نهایتش میفتم باز نمیتونم همش میگم اگر بیوفتم بدتره ترم بعد باید بیشتر بردارم 

دانشگاه قبلیمم این مشکلو داشتم ولی فقط درحد خیلی کم اونم ترم اول که حدش خیلی پایین تر بود البته اون دانشگاهم زیاد به حضور گیر نمیدادن یه مقدار راحت تر بود کلا 

الان من میخوام بعد ترم یک انصراف بدم چون واقعا حس میکنم از زندگیم افتادم بیرونم میرم باز فکرم درگیره حالت صورتم کلا غمگین شده 

من میخوام انصراف بدم بعد ترم یک اما خانوادم میگن بهتره ادامه بدی بنظرتون با این شرایط بهتره ادامه بدم

خودم احساس میکنم رشته اشتباهی انتخاب کردم ولی هرجور فک میکنم بعدش به این نتیجه رسیدم که اشتباه نبوده من کلا از درس بدم میاد چون رشته دانشگاهی و دبیرستانم متفاوت بوده 

چیزایی که خودم دوست دارم میخونم مثلا کتاب اینا اما درسو همیشه فقط بخاطر اینکه تموم شه نمره خوبی بگیرم معلم هام تحقیر چیزی نکنن خوندم مجبوری 

لطفا نظر بدین تصمیم گیری کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاردانی کارشناسی هر دوش مثل هم دبیرستان نظری بودم

دو ساله دیگه درستو ادامه بده اتصراف بدی ک جی بشه بعدش میخای چیکار کنی  همینو بخون یکمم خودتو کنترل کن  دانشگاه ک مث مدرسه نیس ک مدام پرسش و پاسخ باشه ریلکس باش یکم

منم واسه اینکه بقیه ازم تعریف کنن همیشه شاگرد اول کلاس بودم البته تو دوران دبیرستان ولی همین باعث شد روانی شم و دیگه ادامه ندم و الان با ی مدرک دیپلم نشستم خونه دارم از هزار نفر حرف میخورم .. از اولیای دانش اموزام گرفته تا خانواده

اگه واقعا میبینی داره اذیتت میکنه انصراف بده

ولی خب تو دانشگاه قرار نیست ک همیشه عالی باشی دختر

ول کن یکم شل بگیر تهش یدونه افتادنه دیگه 

ی مدت مرخصی بگیر ذهنتو اروم کن بعد تصمیم بگیر

دو ساله دیگه درستو ادامه بده اتصراف بدی ک جی بشه بعدش میخای چیکار کنی همینو بخون یکمم خودتو کنترل ک ...

نمیخوام کامل ول کنم 

میخوام از این دانشگاه انصراف بدم بعد ترم یک بعدش تطبیق انجام بدم برم دانشگاه دیگه کلا ول نمیکنم 

نمیدونم چیه اصلا اون استرس که نمیدونمم چجوری بر طرفش کنم مغزمو خسته کرده همش فکر به اینکه این کار یا درس کی انجام بدم اینا کلا انگار از وقتی اینجا اومدم ناراحتم و اعصابم خورده همشم میگم ای کاش اصلا ثبت نام نمیکردم یا قبول نمی‌شدم 

منم واسه اینکه بقیه ازم تعریف کنن همیشه شاگرد اول کلاس بودم البته تو دوران دبیرستان ولی همین باعث شد ...

دقیقا منم حالا شما پشیمونی 

اصلا نمیتونم مرخصی بگیرم چون خودمو میشناسم یه مدت نخونم دیگه نمیخونم و اینکه فقط دوست دارم سریع تموم شه بره چه این دانشگاه چه دانشگاه دیگه 

بخاطر همین نمیدونم الان انصراف بدم درسته و برم دانشگاهی که کمتر عذاب بکشم چون اینجا از اول ترم متنفرم ازش کارم گریه است از همون موقع که یکی دوتا کلاسشو رفتم

دقیقا منم حالا شما پشیمونی اصلا نمیتونم مرخصی بگیرم چون خودمو میشناسم یه مدت نخونم دیگه نمیخونم و ای ...

من پشیمون نیستم ولی اگه برگردم به عقب اینقدر به خودم فشار نمیاوردم و مثل بچه ادم میرفتم در حد قبولی درس میخوندم و یه دانشگاه معمولی میرفتم

الانم بجای سر و کله زدن با استادا دارم با بچها سرو کله میزنم که خوبی ها و بدیای خودشو داره ولی قابل تحمله

خلاصه هرکاری ی سختی داره دیگه

بنظرم دانشگاهتو عوض کن

کدوم دانشگاه میری؟