سلام دوستان واقعا ممنون میشم کمکم کنید
دوستان من دانشگاهی هستم از همون اول درس بدم میومد نه که نمراتم بد باشه خوبم بود ولی متنفرم سال دوازدهمم برام همش کابوس بود
حالا من رفتم دانشگاه برای دانشگاه دو سال اول یعنی تا کاردانی دانشگاه آزاد بودم بعدش با شرط معدل قبول شدم برای کارشناسی روزانه اما مشکلی که دارم اینه از وقتی اومدم این دانشگاه کارم شده گریه و استرس به حدی که شبا نمیتونم بخوابم روزی که فرداش کلاس دارم همش اضطراب دارم گریه میکنم دوست ندارم برم حالم بهم میخوره از دانشگاه و درساش موقعه ای ام که امتحان دارم همش استرس دارم در اوج خستگی ام خوابم نمیبره
همش ترس اینو دارم که بیفتم هر چقدرم خودم قانع میکنم که نهایتش میفتم باز نمیتونم همش میگم اگر بیوفتم بدتره ترم بعد باید بیشتر بردارم
دانشگاه قبلیمم این مشکلو داشتم ولی فقط درحد خیلی کم اونم ترم اول که حدش خیلی پایین تر بود البته اون دانشگاهم زیاد به حضور گیر نمیدادن یه مقدار راحت تر بود کلا
الان من میخوام بعد ترم یک انصراف بدم چون واقعا حس میکنم از زندگیم افتادم بیرونم میرم باز فکرم درگیره حالت صورتم کلا غمگین شده
من میخوام انصراف بدم بعد ترم یک اما خانوادم میگن بهتره ادامه بدی بنظرتون با این شرایط بهتره ادامه بدم
خودم احساس میکنم رشته اشتباهی انتخاب کردم ولی هرجور فک میکنم بعدش به این نتیجه رسیدم که اشتباه نبوده من کلا از درس بدم میاد چون رشته دانشگاهی و دبیرستانم متفاوت بوده
چیزایی که خودم دوست دارم میخونم مثلا کتاب اینا اما درسو همیشه فقط بخاطر اینکه تموم شه نمره خوبی بگیرم معلم هام تحقیر چیزی نکنن خوندم مجبوری
لطفا نظر بدین تصمیم گیری کنم