2777
2789
عنوان

سریال تاسیان

4837 بازدید | 15 پست

چقدر این قسمتش غم انگیز بود فکر کنم از قسمت های بعدی همش خیلی غم انگیز باشه ولی امیرو شیرین کاش بهم برسن نره به اون پسره شهرام خدا این پسره سعید هم لعنت کنه بخاطر منافع خودش زندگی دوست صمیمیشو از هم پاشوند  

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

نه درسته سعید کارش اشنباه بود ولی امیرم کم اذیت نکرد باعث شد باباش بیوفته زندان شوهرعمش بمیره و این چیزا خیلی سخته واقعا همه بدبختیاش تا الان تقصیر امیره این خیلی خوشحال بود شهرام حداقل اذیتش نکرده هیچوقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای میشه بگی چیکارکردسعید؟ندیدم این قسمتو

سعید ماشین بابای امیرو دزدید رفت جمشیدو زد و شهرام شماره پلاک رو برداشته بود بابای امیرو گرفتن شیر تو شیری شد اصلا بعد شیرین فهمید فکر میکنه کار امیره 

چجور فیلمیه تاسیان؟میگن جلادهای ساواک و خیلی شیک میشوره جوری که باورت بشه آدم حسابی بودن

لابد کارگردان پول گرفته بوده که اینجوری سفیدشویی کنه وگرنه توجیه دیگه‌ای نداره این کارش. تحریف واقعیته دقیقا

دوستان میشه بگین جمشیدو کی زد؟و سعید چرا با امیر دشمن شد یهو

سعید ماشین بابای امیرو دزدید رفت جمشیدو زد و شهرام شماره پلاک رو برداشته بود بابای امیرو گرفتن شیر تو شیری شد اصلا بعد شیرین فهمید فکر میکنه کار امیره

سعید انگاری میخواست از جمشید انتقام بگیره که باعث شد شغلشو از دست بده بره انبار گردانی اسن بلا رو سرش اورد و با این کارش باعث شد زندگی امیرم نابود شد از اونورم چون امید دا اش امیر تو کوچه زده بودن سعیدو کینه کرده بود این بلا رو سر اینا بیاره با ماشین اینا رفت زد به جمشید

امیر خیلی آدم خودخواه و کله شقی هست مصب تمام بدبختی های شیرین تا آنجا بی عقلی امیر بوده حالا این که فیلم ولی بنظر من همچین آدم های مناسب رابطه نیستن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

امیر خیلی آدم خودخواه و کله شقی هست مصب تمام بدبختی های شیرین تا آنجا بی عقلی امیر بوده حالا این که ...

بی عقلی که زیاد کرد افسارشو داد دست سعید و خودشو بدبخت کرد 

من موندم چرا انقدر احساسی برخورد میشه با سعید

خیلیا میگن مرام گذاشت و نرفت به جمشید بگه من خسرو نیستم ولی اگ دقیق نگاه کنیم سعید کلا از جمشید بدش میاد همونطور که تو نامه خودشم گفت از قدرت جمشید بدش میاد و میخواست بفهمونه کی قوی تره و اصلا اشاره ای به رفاقت نشد سعید خودش گند زد به خودش میتونست به جمشید بگه من خسرو نیستم اسمم سعیده و نمیدونم خسرو کیه اینجوری امیر هم لو نمیرفت اون به خاطر خودخواهی خودش رو خسرو بودنش پافشاری میکرد اون نامه سعیدم فقط برای مثلا سفید کردن سعید بود