2777
2789

از استرس نیست. با اینکه دقیق خوندم و کلی نمونه سوال حل کردم اما هیچیش یادم نمونده از بس مطالب به هم شبیهن

مجبور شدم ۴ درس رو مرور کنم موند ۶ درس حوصله ام نکشید. رفتم باز سر وقت نهاییا تا جایی که میتونم و خوابم نمیاد حل کنم تا حداقل از سوالات مهم یه چیزایی مرور بشه.. 

واقعا دعا دعا میکنم از جاهایی که قراره یادم بمونه سوال بیاد😭😭 شما در چه وضعیتی هستید 

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو بودم بعد فهمیدم من اصلا بلد نیستم درسو حفظ کنم

یعنی همون لحطه یکی بیاد ی سوال ازم بپرسه میگم اولشو بگو تا بقیه ش شکسته و تیکه یادم بیاد

بعد فهمیدم اید اول ی خط و حفط کرد برخودش آدم توضیح بده با چش بسته تونست بگه بره خط بعدی

همینجوری هعی جمله بعدی جمله بعدی تااینکه بعد کل پاراگراف جواب رو باید ازاول تااخر از حفظ بگی

بعد باید سوالارو بخونی بدون اینک نگاه کنی جواب بدی یااگ سوال  نداری صفحه رو از بر از بالا تاپایان بگی وگرنه وقتتو تلف کردی

عاشق نودلم🍜

پارسال ک انقد مفهومی بود فقط از خودم درآوردم حفظ باشی یا نباشی زیاد فرقی نمیکنه😂

پارسال ۲۰ شدم چون عین سگ خونده بودم 

امسال که مجبور شدم ترمیم بزنم قطعا ۱۸ هم نمی‌گیرم😭

...

یعنی نمره ی پارسال تاثیر نداره دیگه؟ مثلا تو دینی 20 شدی دیگه امسال لحاظش نمیکنن واست؟

نه دیگه نمره ام صفر شد موقع ثبت نام 

وگرنه دینی و زبان بیست بودم بقیه اش رو یکم خراب کرده بودم. مجبورا.. 

...