2777
2789

من ۱۹ فروردین تصمیم به خرید یه یک چیزی گزفتم

حالا اگه یکی ازم پرسید چی بگم بهش

بگم

از عید تصمیم گرفتم بخرم

از عید به این وَر تصمیم گرفتم بخرم

۲ تا جمله یکیه‌؟

آخه من وسواس فکری دارم خودشم ۶ هفته باردارم قراره ۲ هفته دیگه برم برای تشکیل قلبش میگم خدایی نکرده تاثیر بد نزاره رو بچم این استرس‌آخه من این بچه رو اول از خدا دارم بعد از امام رضا اسفند ماه رفتم مشهد انقدر گریه کردم تو حرم امام رضا گفتم بهم یه بچه بده

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

قدمش مبارک 

دو تا جمله یک معنی رو میده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

کمکککک

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تروخدا یه چیزی بگین

یعنی تو سایت به این بزرگی یکی نیس

سلام یه معنی میده عزیزم 

حالا چرا انقد  مهمه این دوتا جمله ؟؟

انقدر به چیزای کوچیک حساس نباش وقتی داری مادر میشی دیگه اینا ارزشی ندارن باید خودتو‌ قوی کنی از نظر روحی جسمی چون نی نی به یه مامان قوی نیاز داره

یک مشکلی که داری همیشه دیدم توی تاپیکهات اینه قبل اینکه کسی ازت چیزی بورسه هی میگی امر اینو گفت چی بگم...بزار بگه،بپرسه بعد همون لحظه چند ثانیه فکر کن جوابشو بده...

وسوساست از بین می‌ره...