2777
2789

من تا زیر باسنمه 

آب میخک میزنم و با شامپو رزماری میشورم

واس مو خوره ام روغن نارگیل

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص اهن و اسید فولیک البته اگه باردار نیستی

خوردن سبزیجات و میوه و اب زیاد

یک روز درمیون حموم رفتن شستن موها باعث میشه هم کف سر تمیز بشه هم موها با ماساژ کف سر خون بهشون برسه

دوری از استرس و غم و غصه

و هر ماه یا دوماه یکبار موهاتون رو نوک گیری کنید ب ارایشگر بگید ک قدش نمیخوام کوتاه بشه یا خودتون تو خونه انجام بدید

و روغن تراپی مو قبل از حمام 

قرص اهن و اسید فولیک البته اگه باردار نیستیخوردن سبزیجات و میوه و اب زیادیک روز درمیون حموم رفتن شست ...

ن باردار ک نیسنم 

با این مریضی کوفتی 

اهن میخورم 

اها روغن نارگیل میزنم ب خاطر موخوره

شامپو رزماری چی ؟ ینی کوتاه بودا بعد این روش بلند شده ؟ یا ن کلا بلندن بوده

نه من تو عمرم مو کوتاه نکردم ولی از بچگی مامانم آب میخک میزد ب موهام

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

قرص اهن و اسید فولیک البته اگه باردار نیستیخوردن سبزیجات و میوه و اب زیادیک روز درمیون حموم رفتن شست ...

مرسی عزیزم 

منم سرموها میگیرم دیگه 

با قیچی تیز و دسنم فک کنم سبکه 

ی ارایشگر رفتم کوتاهی دستش سنگین همون خیلی ی مدتی رشد متوقف

اگه راحل گیر آوردی به منم بگو منم دقیقا همین مشکل رو دارم ۳ سال پیش موهامو کوتاه کردم هنوز بلند نشدن ...

من خیلی کوتاه کردم 

شما ی باز کوتاهی 

من همش کوتاه 

قدش انگار همون