2777
2789
عنوان

وای حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 24 پست
کی میره شناسنامه بگیرهبرگه های بیمارستانو قایم کنو بگو همون آدم امین بره برات اسم دلخواهتو بگیرهخواه ...

شوهرم می‌ره میگیره من می‌دونم رو حرف باباش حرف نمیزنه 😭چقد آدم نفهم میتونه باشه 

وقتی پدربزرگ شوهرم روش اسم گذاشت پدرشوهرم گوش نداد رفت یه اسم دیگه گذاشت حالا از ما توقع داره 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمنم گفتن ولی از بس ب شوهرم گفتم ک خودمون باید اسم بچه رو انتخاب کنیم اونم همینو ب خانوادش منتقل کرد ...

چجوری زبون بگیرم این میگه حق بابامه اسم بذاره نمیشه رو حرفش حرف زد 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

حرفی ندارم جز اینکه من بودم از همچین آدمی که پشتم نیست بچه دار نمیشدم..........خودمو گفتم ها........ ...

شوهرم مشکلی نداره فقط افکارش قدیمیه 

ولي خدايي حامد اسم قشنگيه

😢😢😢توروخدا راس میگی 

چجوری زبون بگیرم این میگه حق بابامه اسم بذاره نمیشه رو حرفش حرف زد

دگ‌قلق شوهرت دست توعه مطمئن باش میتونی 

خانواده شوهرمنم افکارشون قدیمی بود براشوهرت گریه کن بگو خیلی ناراحتم من‌دوس دارم این‌همه زحمت بچمو میکشم خودم اسمشو بزارم این همه خرج کردیم تا بچه دارشیم حالا یکی دگ‌بیاد اسم‌بزاره اگر‌مذهبی احادیث ائمه رو نشونش بده ک پدربچه باید اسم بچه رو انتخاب کنه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست