2777
2789
عنوان

وای حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 24 پست
کی میره شناسنامه بگیرهبرگه های بیمارستانو قایم کنو بگو همون آدم امین بره برات اسم دلخواهتو بگیرهخواه ...

شوهرم می‌ره میگیره من می‌دونم رو حرف باباش حرف نمیزنه 😭چقد آدم نفهم میتونه باشه 

وقتی پدربزرگ شوهرم روش اسم گذاشت پدرشوهرم گوش نداد رفت یه اسم دیگه گذاشت حالا از ما توقع داره 

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بمنم گفتن ولی از بس ب شوهرم گفتم ک خودمون باید اسم بچه رو انتخاب کنیم اونم همینو ب خانوادش منتقل کرد ...

چجوری زبون بگیرم این میگه حق بابامه اسم بذاره نمیشه رو حرفش حرف زد 

حرفی ندارم جز اینکه من بودم از همچین آدمی که پشتم نیست بچه دار نمیشدم..........خودمو گفتم ها........ ...

شوهرم مشکلی نداره فقط افکارش قدیمیه 

چجوری زبون بگیرم این میگه حق بابامه اسم بذاره نمیشه رو حرفش حرف زد

دگ‌قلق شوهرت دست توعه مطمئن باش میتونی 

خانواده شوهرمنم افکارشون قدیمی بود براشوهرت گریه کن بگو خیلی ناراحتم من‌دوس دارم این‌همه زحمت بچمو میکشم خودم اسمشو بزارم این همه خرج کردیم تا بچه دارشیم حالا یکی دگ‌بیاد اسم‌بزاره اگر‌مذهبی احادیث ائمه رو نشونش بده ک پدربچه باید اسم بچه رو انتخاب کنه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست