2777
2789
عنوان

وای حالم بده

218 بازدید | 24 پست

این همه تنهایی رفتیم دکتر این همه طلافروختم تا بچه دار شیم این همه استرس کشیدم یکی نگفت خرت به چند من حالا پدر شوهرم گفته اسمشو بذارید بابک یا حامد حق ندارین چیز دیگه بذارین دارم میمیرم از غصه من میخواستم بذارم کیان گفته مگه دسته خودشونه😭😭😭

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

شوهرت باید اجازه دخالت نده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم غصه نخور سلامتی نی نی تون از همه چی واجب تره

بعد به دنیا اومد خودتون میرید براش،شناسنامه میگیرید اسمی که دوست دارینو براش بذارین

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

کی میره شناسنامه بگیره

برگه های بیمارستانو قایم کنو بگو همون آدم امین بره برات اسم دلخواهتو بگیره

خواهر شوهر من بارداری سختی داش از اول شوهرش انداختش خونه مادرشوهرم .ماه ۹ کرونا گفت دلتا بستری شد شوهره حتی نیومد آخر اومد شناسنامه رو یچیز دیگه گرفت و رفت دوباره مرده

بهم بگید براتون حمد بخونم
شوهرت باید اجازه دخالت نده

شوهرم گفت حق بابامه اسم بذاره ببین چقدر بدبختم من

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بمنم گفتن ولی از بس ب شوهرم گفتم ک خودمون باید اسم بچه رو انتخاب کنیم اونم همینو ب خانوادش منتقل کرد من ب خودشونم میگفتم ک اسم بچه رو پدرش انتخاب میکنه ولی درنهایت خودم انتخاب کردم

باید شوهرتو زبون بگیری ب اونا ربطی نداره

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

شوهرت چیز نگفت؟

گفت حق بابامه نمیشه رو حرفش حرف زد

بزارین حامد یچی دیگه صداش کنین

نمیشه که آخه اونا حامد صداش کنن همه میگن حامد 

شوهرم گفت حق بابامه اسم بذاره ببین چقدر بدبختم من

حرفی ندارم جز اینکه من بودم از همچین آدمی که پشتم نیست بچه دار نمیشدم..........خودمو گفتم ها..........شمارو نمیدونم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......