2777
2789
عنوان

عکسم پخش میشه😭😭

1065 بازدید | 32 پست

من 3 ماه پيش دوتا عکس با حجاب کامل ینی همه جام پوشیده بود فقط گردی صورتم معلوم بود فرستادم برا ی فرد انگلیسی زبان کلا خارجی بود طرف رقیب تمرینی ام بود برا زبان انگلیسی.ا

عتماد ب نفس نداشتم گفتم عکسمو بفرستم ببینم تظر اون چیه عکسمو تایم دار فرستادم بعد از 10 ثانیه پاک شد تو تلگرام و اجازه اسکرین شات هم نمی‌داد.دیدم امشب گفت وای چقد نازی و فلان.فمیدم با ی گوشی دیگه از رو گوشیش عکس گرفته و هنوز داره.اصن چیزی نگفت راجع ب پخش کردن عکسم فقط دوباره از چهرم تعریف کرد اما خوپم یهو ترسیدم فک نمیکردم بعد از 3 ماه هنوز عکسمو داشته باشه میترسم خیلی میترسم.عکسام حجابم کامله اما از فوتوشاپ میترسم.

اکانت دست من نبوده دوزتانننن من از اواسط دی ماه 404 صاحب این اک شودم🐣🍓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا می گی طرف خارجیه اصلا اونجا کسی تو رو میشناسه آخه بعدم از رو گوشی عکس بندازه کلی کیفیت اون عکس میاد پایین ول کن تو رو خدا 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

اوووووو

من یادمه ۲۰ ۳۰ ساله پیش دخترا میترسیدن عکساشون پخش بشه

الان تو این دوره زمونه انقدر همه به واسطه شبکه اجتماعی عکساشونو میزارن کسی انقدر بیکار نیست وقت بذاره عکس کسیو فتوشاپ کنه پخش کنه

دیگه اونقدرام بیکار نیست این همه آدم عکسشونو می‌ذارن تو پیجشون

هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. من یه فمنیستم و این به این معنی نیست که ۱-همیشه عصبانی و دنبال و حمله به دیگران هستم! ۲-از همهی مردا متنفرم و بی دلیل بهشون توهین میکنم ۳- جنس زن رو برتر از مرد میبینم. ۴- به زنانی که مادر هستند یا خانه دار بودن رو ترجیح میدهند توهین میکنم چیزی که من براش تلاش میکنم اینه ۱-برابری حقوق زن و مرد در جامعه و عدم تفاوت در موقعیت های شغلی صرفا به خاطر جنسیت نه توانایی! ۲- اینکه یک زن هیچوقت به خاطر بدنش یا اتفاقات طبیعی بدنش خجالت نکشه و روزی برسه که حداقل نیازی به سانسور تبلیغ نوار بهداشتی در صدا و سیما نباشه! روزی که راحت دربارهی بهداشت قاعدگی کنفرانس برگزار بشه و کسی نتونه کنسلش کنه! روزی که هیچ زنی به خاطر طرز پوشش سرزنش نشه! ۳- همونطور که یک مرد میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره( مثل خروج از کشور- حق طلاق- تحصیلات و ...) یک زن هم نیاز به اجازهی فرد دیگری نداشته باشه! غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

توپوشیده بودی میترسی      این همه آدم  صورت ک جدا بدن نما هم هستن  کدومشو دار زدن ؟؟؟؟     دوراز جونت  قضاوت نمیکنم آدمارو  ولی عزیز جان  الان ک غیر از صورت بدنم بیرونه   از چیزی نترس 

هوش مصنوعی واقعا ترسناکه بهت حق میدم ولی خب شاید آدم بدی نباشه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗