2777
2789

خیلی وافعا....

نه حقوقی

ن مرخصی ایی

نه تعطیلی 

نه حتی گاهی یه قدر دانی....

من آرزومه شوهرم وقتی میاد خونه یه شاخه گل دستش باشه 

ولی چی بگم ک بلد نیس...

دوستم داره ها ولی بلد نی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ گفتی 

کاش حداقل یه چیزی رو تمیز میکنیم و وقت میزاریم کاری رو انجام میدیم همونجوری میموند!

همش واسه ۳ ساعته..بعدش دوباره ...

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

خانمای شاغلم همینن

علاوه بر کار خونه بیرونم کار میکنن

این ربطی ب شاغل خانه دار نداره

ربطش به شعور همسرتونه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بدترین قسمتش اینه که مثلا ۳ ۴ ساعت پی در پی داری کار میکنی خسته میشی میای میشینی بعد میخوای فکر کنی چیکارا کردی که انقدر زمان و انرژی برد خودتم یادت نمیاد یا به چشمت نمیاد!

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره من وقتی از خستگی حرف میزنم شوهرم میگ تو وسواس داری؛ یه غذا میپزی سینک پر ظرف میشه همش تو اشپزخونه ای. مادرم غذا میپخت تو یه قابلمه فقط

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

تازه به اینا نیش و کنایه خانمهی کارمند فامیل و اشنا رو هم اضافه کنید 

که میگن خوشششبحالت تو خونه بیکاری

من یه جا گفتم من اصلا چایی دوست ندارم بخورم حالم بد میشه گفت بهم اخه سرکار نمیری که خسته بشی چایی بهت بچسبه

خانمای شاغلم همیننعلاوه بر کار خونه بیرونم کار میکنناین ربطی ب شاغل خانه دار ندارهربطش به شعور همسرت ...

خانمها شاغل میتونن بگن ما بیرون بودیم خسته ایم 

ما اگه بویم خسته ایم میگن تو خونه خنک و راحت نشستی از چی خسته شدی