2777
2789

تو روبیکااااا پیام داده😂

داره هی میگه بیا ببینمت 

تنها اطلاعاتیم که داده اسم و فامیل و ترمشه

من نمیخوام..میگه از همکلاسیت شمارتو گرفتم

میترسم که تَله ای چیزی باشه بشم انگشت نما

چیکار کنم

خیلی دوست دارم ببینم کیه قشنگ امار کلاس و همه چیمو داره

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با بابات برو سرقرار تا از خجالتش دربیاد

تو دانشگاه میخواد منو ببینه

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

با ی اکانت دیگه باش قرار بزار برو ولس خدتو نشون نده میبینش ولی اون ت رو نمیبینه میفهمی کیه و چخبره

اقا اومده تو روبیکا همه چیشو هاید کرده 

مثل اکانت فیکه من هنوزم میترسم خواستگار سابقم باشه و همش دروغ باشه

نرو🥲بلاکش کن اگه کسی بخوادت بازم پیگیرت میشه

اخه میگه شمارتو دارم خو چرا تو تلگرام و اینا پیام نداده

نرو مگه تو یه دانشگاه نیستید 

بخواد حرف بزنه توی دانشگاه خودشو نشون میده 

لطفاً نرو 

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

حاجی خواهشا تو دانشگاه عاشق نشین چیزی توش در نمیاد ،چون دانشگاه تازه اول راهه،اینو یکی میگه که کلی بگایی داده تا الان به آرامش رسیدم ماهی ۶۰ تمن درآمد دارم و درحال حاضر نه یادمه تو دانشگاه کیو میخاستم نه یادمه چندتا دختر منو بلاک کردن خلاصه بچسبید به زندگی، اینا تغیرات هورمونی هست نه عشق اونم تو دانشگاه 

با یه پسر دیگه برو بگو دوست پسرمه اگه میخوای توام دوست پسرم شو

وایی خواهر میگم یارو شجره ی منو دراورده

حاجی خواهشا تو دانشگاه عاشق نشین چیزی توش در نمیاد ،چون دانشگاه تازه اول راهه،اینو یکی میگه که کلی ب ...

حاجی من چسبیدم به درسم این یارو نمیدونم از کجا یهو امشب نازل شد

نرو مگه تو یه دانشگاه نیستید بخواد حرف بزنه توی دانشگاه خودشو نشون میده لطفاً نرو

خب میگه تو دانشگاه میخوام ببینمت دیگه

چون یه همکلاسیام شمارمو داده من میترسم ایسگاه گرفته باشن منو