کیک سیب و دارچین (یه عطر و طعم پاییزی دوست داشتنی):
مواد لازم:
آرد: 2 پیمانه
شکر: 3/4 پیمانه (اگه سیبهات شیرینن، میتونی یکم کمتر بریزی)
تخم مرغ: 2 عدد
روغن مایع: 1/2 پیمانه
شیر: 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
وانیل: 1 قاشق چایخوری
دارچین: 1 قاشق غذاخوری (برای خود کیک) + یه کم برای روی سیبها
سیب: 2 عدد (متوسط، ترجیحا سیب قرمز)
گردو خرد شده: 1/2 پیمانه (اختیاری، ولی خیلی خوشمزه میکنه!)
طرز تهیه:
فر رو روشن کن بذار روی 180 درجه سانتیگراد. قالبت رو چرب کن و آرد بپاش.
سیبها رو پوست بگیر، هستههاش رو دربیار و به صورت ورقههای نازک برش بزن. بعد روشون یکم دارچین بپاش.
تخم مرغها و شکر و وانیل رو با هم خوب بزن تا کرم رنگ و کشدار بشه.
روغن و شیر رو اضافه کن و یکم دیگه بزن.
آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل با هم مخلوط کردی، کم کم به مواد اضافه کن و با لیسک یا قاشق به آرومی هم بزن تا یکدست بشه.
دارچین رو به مواد کیک اضافه کن و مخلوط کن.
نصف مواد کیک رو بریز توی قالب، بعد سیبهای ورقهای رو بچین روش، بعد گردوهای خرد شده (اگه میخوای بریزی) رو بپاش روی سیبها.
بقیه مواد کیک رو بریز روی سیبها و گردوها.
بذار توی فر حدود 40-45 دقیقه بپزه. با یه خلال دندون چک کن.
بعد از پخت، بذار یکم خنک شه بعد از قالب درش بیار و با یه کم پودر قند تزئینش کن.
نکات مهم:
میتونی به جای شیر از آب سیب هم استفاده کنی، طعمش خیلی خوب میشه.
اگه دوست داری کیکت خوشعطرتر بشه، یه کم جوز هندی هم بهش اضافه کن.
میتونی به جای گردو از کشمش هم استفاده کنی.
این کیک با یه لیوان چای یا قهوه خیلی عالی میشه. نوش جونت!