2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم شما کیک کافی شاپ درست می کنید ؟میشه دستور کیک کافی شاپ را برام بزارید

آرد: 2 پیمانه

شکر: 1 و 1/2 پیمانه

پودر کاکائو: 3/4 پیمانه (از این خارجیا بزن که رنگش تیره تره)

بیکینگ پودر: 1 و 1/2 قاشق چایخوری

جوش شیرین: 1 و 1/2 قاشق چایخوری

نمک: 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ: 2 عدد (بزرگ باشه بهتره)

شیر: 1 پیمانه

روغن مایع: 1/2 پیمانه

آب جوش: 1 پیمانه

وانیل: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:


فر رو روشن کن بذار رو 180 درجه سانتیگراد. قالب کیکت رو چرب کن و آرد بپاش که کیکت نچسبه.

تو یه کاسه بزرگ، آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط کن.

توی یه کاسه دیگه، تخم مرغ‌ها، شیر، روغن و وانیل رو با هم بزن.

مواد تر رو به مواد خشک اضافه کن و خوب هم بزن تا یه دست بشه.

آب جوش رو کم کم اضافه کن و هم بزن (نگران نباش، یکم شله!).

موادت رو بریز توی قالبت و بذارش تو فر. حدود 30-35 دقیقه طول میکشه تا بپزه. یه خلال دندون بزن توش اگه تمیز بیرون اومد، یعنی حاضره!

بذار کیکت خنک شه بعد از قالب درش بیار و با هر چی دوست داری تزئینش کن. (من خودم روش یه کم پودر کاکائو الک می‌کنم و یه اسکوپ بستنی وانیلی میذارم کنارش، عالی میشه!)

نکات مهم:


همه مواد رو نیم ساعت قبل از یخچال در بیار تا به دمای محیط برسن.

هم زدن رو زیاد انجام نده، فقط در حدی که مواد مخلوط بشن کافیه.

اگه دوست داری کیکت شکلاتی تر بشه، میتونی یه کم شکلات چیپسی هم بهش اضافه کنی.

آرد: 2 پیمانهشکر: 1 و 1/2 پیمانهپودر کاکائو: 3/4 پیمانه (از این خارجیا بزن که رنگش تیره تره)بیکینگ پ ...

عریزم اگه کاکائو نزنیم اندازه ها ی مواد دیگر کیک به هم نمیخوره با همون مقدار

عریزم اگه کاکائو نزنیم اندازه ها ی مواد دیگر کیک به هم نمیخوره با همون مقدار

این کیک شکلاتیه باید کاکائو بزنی 

اگه کیک عصرونه یا کیک پایه خواستی با دستور دیگه باید درست کنی

کیک ماست و گلاب

تخم مرغ: 3 تا (اگه کوچیکن 4 تا بزن)

شکر: 1 لیوان (اگه خیلی شیرین دوست نداری یکم کمتر بریز)

روغن مایع: نصف لیوان

ماست: 1 لیوان (ترجیحا پرچرب و شیرین نباشه)

آرد: 2 لیوان

بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

گلاب: 2 قاشق غذاخوری (عطرش محشره!)

وانیل: یه کوچولو (نوک قاشق چایخوری کافیه)

هل ساییده: اختیاری (اگه دوست داری یه کوچولو بزن، طعمش با گلاب خیلی خوب میشه)

چطوری درستش کنیم؟


اول از همه فر رو روشن کن بذار رو 180 درجه سانتیگراد تا گرم شه. قالبت رو هم چرب کن و آرد بپاش.

تخم مرغ ها و شکر رو با هم خوب بزن تا کرم رنگ و کشدار بشه. (حدود 5 دقیقه با همزن بزن)

بعدش روغن مایع رو اضافه کن و یه کم دیگه بزن.

حالا ماست و گلاب و وانیل رو اضافه کن و فقط در حدی که مخلوط بشه هم بزن.

آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل با هم مخلوط کردی، کم کم به مواد اضافه کن و با لیسک یا قاشق به آرومی هم بزن. زیاد هم نزن که پف کیکت بخوابه! اگه هل هم میخوای بزنی همین موقع اضافه کن.

مایع کیک رو بریز توی قالبت و بذارش تو فر. حدود 40-45 دقیقه طول میکشه تا بپزه. با یه خلال دندون چک کن، اگه تمیز بیرون اومد یعنی حاضره.

بعد از اینکه پخت، بذار یکم خنک شه بعد از قالب درش بیار و با پودر قند یا خلال پسته تزئینش کن.

نکات کوچولو:


بهتره همه مواد به دمای محیط رسیده باشن.

میتونی به جای ماست معمولی از ماست چکیده هم استفاده کنی، کیکت خوشمزه تر میشه.

اگه دوست داری کیکت خوش عطرتر بشه، میتونی یکم پوست لیمو رنده شده هم بهش اضافه کنی.

عذر خواهم دستور کیک عصرانه را لطف میکنید شرمنده زیاد سوال پرسبدم

کیک سیب و دارچین (یه عطر و طعم پاییزی دوست داشتنی):


مواد لازم:


آرد: 2 پیمانه

شکر: 3/4 پیمانه (اگه سیب‌هات شیرینن، می‌تونی یکم کمتر بریزی)

تخم مرغ: 2 عدد

روغن مایع: 1/2 پیمانه

شیر: 1/2 پیمانه

بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

وانیل: 1 قاشق چایخوری

دارچین: 1 قاشق غذاخوری (برای خود کیک) + یه کم برای روی سیب‌ها

سیب: 2 عدد (متوسط، ترجیحا سیب قرمز)

گردو خرد شده: 1/2 پیمانه (اختیاری، ولی خیلی خوشمزه می‌کنه!)

طرز تهیه:


فر رو روشن کن بذار روی 180 درجه سانتیگراد. قالبت رو چرب کن و آرد بپاش.

سیب‌ها رو پوست بگیر، هسته‌هاش رو دربیار و به صورت ورقه‌های نازک برش بزن. بعد روشون یکم دارچین بپاش.

تخم مرغ‌ها و شکر و وانیل رو با هم خوب بزن تا کرم رنگ و کشدار بشه.

روغن و شیر رو اضافه کن و یکم دیگه بزن.

آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل با هم مخلوط کردی، کم کم به مواد اضافه کن و با لیسک یا قاشق به آرومی هم بزن تا یکدست بشه.

دارچین رو به مواد کیک اضافه کن و مخلوط کن.

نصف مواد کیک رو بریز توی قالب، بعد سیب‌های ورقه‌ای رو بچین روش، بعد گردوهای خرد شده (اگه می‌خوای بریزی) رو بپاش روی سیب‌ها.

بقیه مواد کیک رو بریز روی سیب‌ها و گردوها.

بذار توی فر حدود 40-45 دقیقه بپزه. با یه خلال دندون چک کن.

بعد از پخت، بذار یکم خنک شه بعد از قالب درش بیار و با یه کم پودر قند تزئینش کن.

نکات مهم:


میتونی به جای شیر از آب سیب هم استفاده کنی، طعمش خیلی خوب میشه.

اگه دوست داری کیکت خوش‌عطرتر بشه، یه کم جوز هندی هم بهش اضافه کن.

میتونی به جای گردو از کشمش هم استفاده کنی.

این کیک با یه لیوان چای یا قهوه خیلی عالی میشه. نوش جونت!

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نینی یار🥴

asmadrv | 39 ثانیه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز