2777
2789
اونی که شما میگی اتفاقا دست کسیو رو کرد که کل سایتو سرکار گذاشته بود درمورد اون کابر من مطمئن نیستم ...

تاپیک حموم رو کدوم کاربر زده بود؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@ihmk2

آره ایشونو میگم 

عزیزم از کجا فهمیدید فزوعی فیکه؟ 

امروز به من می‌گفت بدترین کاربر اینجا شانزدهمین کاربری هست و بهم تهمت زدن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

الکی مینویسنجامعه آماری نی نی سایت بشدت سنشون کمه

فک کنم من مادربزرگشونم ۳۵سالمه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بودی تواممم تو تاپیکش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آقا من بودم من ندیدی 🤣🤣🤣🤣🤣 همش نظر میدادم مرتیکه یک چیزایی می‌گفت می‌گفتم یا امام رضای غریب چه میگه این 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

من انقد تو نی نی سایت کارای عجیب دیدم

تو زندگی واقعی یه درصدم ندیدم بعد همشم اصرار دارن که واقعیت همینه😂🤦‍♀️

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

تاپیک حموم رو کدوم کاربر زده بود؟

عزیزم اسم کاربری ها رو بلد نیستم ولی اون کاربری که پروفایلش یه گربس که سرش تاج گذاشته

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

آقا من بودم من ندیدی 🤣🤣🤣🤣🤣 همش نظر میدادم مرتیکه یک چیزایی می‌گفت می‌گفتم یا امام رضای غریب چه ...

من یهو ریدم بهش برگشت گفت توهین نکن آقا خب میخواستم بزنمششششش

کارما آدرس همتونو داره:)

چطوری خوبی‌

وای سلامممم خوبم مرسییی 

تو خوبی 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

آفرین از خصوصی ترین حالت هاشون اینجا میگن از هرچیزی که به ذهن بیمارشون میرسه تا اعتراض بکنی میگن اگر ...

کی گفته همشون نرن؟ بعضیاشون زنای خرابن که با گفتن جملات جنسی حالشون خوب میشه هی تکرارش میکنن هم ارضا بشن هم درخواست بگیرن اینجام که مردا هیچی نمیگی پشت سر هم درخواست میدن وای به اینکه از این حرفا بزنی 

ادم فرق سوال یا پست عادیو متوجه میشه یکی از همین مریضا که دنبال درخواست بود هی از اندام خصوصی اقایون میگفت و تکرار میکرد یا هی پای شوهرای مردمو میارن وسط این زنا خرابن نمیتونن مستقیم بگن غیر مستقیم با داستان گفتن میخوان مشتری جمع کنن

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

فک کنم من مادربزرگشونم ۳۵سالمه

از حرفاشون میشه فهمید کم تجربه‌ن

و سنشون بسیار کم

و گر نه خانومی که تجربه داشته باشه اینطور حرف نمیزنه 

کلا فکر میکنم اکثرا زیر ۲۰ هستند

معجزه کن صبر مرا 
عزیزم اسم کاربری ها رو بلد نیستم ولی اون کاربری که پروفایلش یه گربس که سرش تاج گذاشته

گربه اش سفید رنگ و تاچش حالت تور عروس داره؟

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج