2777
2789
🤣🤣🤣🤣 جات خالی بود عشقم به توام می‌گفتیم خانم هوشیا 2 برند هوشیا دینگ دینگ دینگ 🤣🤣🤣🤣 دست سازی ...

وای دهنت یرویسس🤭🤣

الان تو ی تاپیک دعوام شده برگشتم گفتم بتخمم یهو گفت برو بیرون زن نما گفتم مگه هرکس بگه بتخمم مرده🤣🤣🤣🤣🤣

کارما آدرس همتونو داره:)

وای دهنت یرویسس🤭🤣الان تو ی تاپیک دعوام شده برگشتم گفتم بتخمم یهو گفت برو بیرون زن نما گفتم مگه هرک ...

تگم کن بیام دعوا من جنگی بیمه من گنگستر بیمه من گنگستر شهر آمل بومه غرق سگی خرمه مست الکل بومه🤣🤣🤣

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بابا چرا انقد جدی میگیرید اینجارو اخه🤣🤣حالا زیاد هم دروغ نگفتم ۲۱ ام

بحث جدی گرفتن و نگرفتن نیست آدم باید خود واقعیش باشه حالا در هم مکانی 

کسی ک دروغ میگه همه جا می‌تونه دروغ بگه و براش عادی میشه و این خارج از انسانیته

🤦😂💔چرا دروغ گفته بودی دختر اشکال نداره فدا سرت نمی‌دونم اشکان بود چی بود اون یادمه

چون اگه می‌فهمید زیست هست عمرا میزاشت منم میخواستم هر جور شده از خونه برم 

بعد ک رفتم محیط دانشگاه رو دیدم فهمیدم ارزش نداره ب قول ترکا بی پوخ دییردی

تازه روان گفته بودم به زور گریه و دعوا  رفتیم 😂

نبابا اشکان نداشتم تا حالا😬😂

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

اره

عزیزم با دوستات برا همه کاربری هاش گزارش بزنین تعلیق شه این کاربر واقعا وقیح وپرروئه با کاربری هاش کاربرا رو سرکار میذاره وکلی وقت وانرژیشون رو میگیره وانقد سلیطه اس اصلا نمیشه باهاش دهن به دهن شد به قطع میتونم بگم درتمام عمرم آدم به این وقیحی وگستاخی ندیدم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

عزیزم با دوستات برا همه کاربری هاش گزارش بزنین تعلیق شه این کاربر واقعا وقیح وپرروئه با کاربری هاش ک ...

سلام عزیزم 

والا خیلی وقته میگیم ولی تصمیم به تعلیق کردنش ندارن متاسفانه

غلط کرده سلیطه باشه خودم قورتش میدم ولی خودمم بعضی اوقات حوصلم نمیکشه اما تا جایی که بتونم چهرشو رو میکنم

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

سلام عزیزم والا خیلی وقته میگیم ولی تصمیم به تعلیق کردنش ندارن متاسفانهغلط کرده سلیطه باشه خودم قورت ...

دقیقا قصد تعلیقش رو ندارن چون۱۰تا کاربری بازدید سایت رو بالا میبره ،واقعا بحث کردن باهاش حوصله میخواد 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

دقیقا قصد تعلیقش رو ندارن چون۱۰تا کاربری بازدید سایت رو بالا میبره ،واقعا بحث کردن باهاش حوصله میخوا ...

که من دارم😂

خوشم میاد ضایع میشه😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

که من دارم😂خوشم میاد ضایع میشه😂

😂👍👍

توی بیوش نوشته

الکیه🚶‍♀️

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک