chucky_girl مدیر استارتر عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 765 عنوان خانم هایی که عینک میزنین لطفا بیاین 86 بازدید | 6 پست شما ها که عینک میزنیدبدون عینک دو بینی هم دارید ؟ شماره عینکتون چنده ؟ هر موقع استرس بهتون دست داد شما باهاش دست ندید 🌝✨ 1404/02/27 | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_در_چین عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1037 میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی عکسم مونده این کاربر به کاربر پرنسس بابا انتقال یافت
man000 عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 1160 شماره چشام ۴ شده جدیدااصلا خوب نمیبینم که بخوام ۲ تا ببینمشما احتمالا آستیگماتیسم داری که دوتا میشه، با چشم پزشک صحبت کن ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم
chucky_girl مدیر استارتر عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 765 شماره چشام ۴ شده جدیدااصلا خوب نمیبینم که بخوام ۲ تا ببینمشما احتمالا آستیگماتیسم داری که دوتا میشه، ... چرا نرفتین دوباره برا عینک جدید ؟ شما یهویی ضعیف شد چشمتون ؟ چشم ممنونم ❤️❤️❤️❤️ هر موقع استرس بهتون دست داد شما باهاش دست ندید 🌝✨
man000 عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 1160 چرا نرفتین دوباره برا عینک جدید ؟ شما یهویی ضعیف شد چشمتون ؟ چشم ممنونم ❤️❤️❤️❤️ من عینک دارم و مرتب میرمنه کم کم شماره ش زیاد شد از دوره دبیرستان ۷۵ صدم بود تا الان کن ۳۴ سالمه شده ۴ ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم
chucky_girl مدیر استارتر عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 765 من عینک دارم و مرتب میرمنه کم کم شماره ش زیاد شد از دوره دبیرستان ۷۵ صدم بود تا الان کن ۳۴ سالمه شده ... چرا شماره چشم ثابت نشده ؟ ژنتیکی بوده برای شما ؟ هر موقع استرس بهتون دست داد شما باهاش دست ندید 🌝✨
man000 عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 1160 چرا شماره چشم ثابت نشده ؟ ژنتیکی بوده برای شما ؟ نه از دبیرستان شروع شده، بخشی از شماره ش آستیگماتیسم هست، اون ربطی ب سن نداره ممکنه بالا بره تو بزرگسالی ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم