2777
2789
عنوان

اگه کسی بهتون نخ بده🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 74 پست
چیو بپرسی اخه همیشه ی زن باید غرورشو حفظ کنه و مرد باید پیشنهاد بده نه اینکه زن بره بگه من ازت خوشم ...

وای نه من برم بگم ازت خوشم اومده؟؟؟عمراااا 

میگم میگن برو سر صحبت باز کن سوال بپرس یا چمیدونم مثلا حرف بزن من خیلی قیافه میام آخه ولی بهتر

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ازش خوشت اومده و دلت میخواد، همون اول قبول کن. خیلی دنبال راه‌های پیچیده نباش. ولی اگه نمی‌تونی ...

باشه عزیزم مرسی انقدر بهم میگن زرنگ باش حس میکنم مسابقس

منم ولی میگن نکن چون همیشه سینگلم🥲😭🤣

سینگلی بهتر از وارد یه رابطه سمی شدنه

اولین اطمینان پیدا کن آدم درستیه بعد قبولش کن

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

خوب اگه اون خوشش بیاد میاد سر صحبت باز میکنه 

ولی اگه دوسش داری تو برو سر صحبت باز کن وقتی تنها بود

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

سینگلی بهتر از وارد یه رابطه سمی شدنهاولین اطمینان پیدا کن آدم درستیه بعد قبولش کن

باشه عزیزم این تو دانشگاهه رشته هم خوبه بالاتر از منه ولی من نمیدونم چیکار کنم نمیتونم نخ بدم هی دوست دارم مستقیمممم حوصله ندارم بخدا

خوب اگه اون خوشش بیاد میاد سر صحبت باز میکنه ولی اگه دوسش داری تو برو سر صحبت باز کن وقتی تنها بود

نمیتونم

من خیلی قیافه میام جایی ک هستم اصلا نمیتونم

خب اون میدونه من با کسی بودم، میدونه اون اقا هنوز پیگیر منهو اینکه خود همین اقایی ک میگی نخ داده،، ب ...

خب چرا گفته خوشبحال کسی ک یکی مثل تورو داره 

ی تیر انداخته تو تاریکی