2777
2789
عنوان

اگه کسی بهتون نخ بده🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر همه بهم پیشنهاد دادن نخ ندادن ولی میدادن هم من نمی‌رفتم جلو

منم بهم مستقیم گفتن اما اینجا همه خیلی مغرور گوهن بعد فقط نخ میدن همین

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

نگاهش کنلبخند خیلی ریز داشته باشاگه دیدی نگات میکنه توام یه زل کوچیک بزن تو چشاش بعد مثلا خجالت کشید ...

باشه نگاه میکنم اما لبخند ریز کلا بزنم؟؟آخه نمیتونم یهو لبخند بیارم خندم میگیره میگم همیشه یه لبخند ریز رو لبام باشه نظرته؟

نههه نخ نه بابا مردی گفتن زنی گفتن تا مستقیم نگه نمیشه فردا روزیم بیاد بگه تو خوشت اومده بود

وای آفرین دقیقا راست میگی 

نه من کاری نمیکنم آخه یه دختره هست میگه چرا زرنگ نیستی چرااااا میگم نمیتونم بخدا میگه برو سوال بپرس میگم سکته میکنم آخه نمیتونم 

پس شماهم مثل منی و این خوبه؛) چون معقول تره

باشه نگاه میکنم اما لبخند ریز کلا بزنم؟؟آخه نمیتونم یهو لبخند بیارم خندم میگیره میگم همیشه یه لبخند ...

نه بابا نکن 

فک میکنه از خداته اول ببین اون نگاهش چجوریه چیکار میکنخ

از اونجایی که بی اعتمادم قطعا خیلی طول میکشه تا قبولش کنم

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

وای آفرین دقیقا راست میگی نه من کاری نمیکنم آخه یه دختره هست میگه چرا زرنگ نیستی چرااااا میگم نمیتون ...

چیو بپرسی اخه همیشه ی زن باید غرورشو حفظ کنه و مرد باید پیشنهاد بده 

نه اینکه زن بره بگه من ازت خوشم اومده اونم بیاد برینه بهت 

اگه ازش خوشت اومده و دلت میخواد، همون اول قبول کن. خیلی دنبال راه‌های پیچیده نباش. ولی اگه نمی‌تونی پیش قدم شی، بذار اون مستقیم بگه. راحت باش، نگران زرنگ بودن نباش. یه نگاهی بنداز و حس خودت رو دنبال کن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

منم یکی اقوام میدونه با کسی درارتباط بودم ولی الان تموم شده ارتباطمون، ایشون میاد ک بهش فرصت بده و اینا من قبول نمیکنم

بعد بهم گف دختر خوبی هستی خیلی بسازی خوش ب حال اونی ک یکی مث تورو داره

نخ داده؟ یا کاملا عادیه؟ 

🦋🌱
نگاهش کنلبخند خیلی ریز داشته باشاگه دیدی نگات میکنه توام یه زل کوچیک بزن تو چشاش بعد مثلا خجالت کشید ...

جسارتا دهه ۵۰ هستید ؟ بی منظور میگم 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

نه بابا نکن فک میکنه از خداته اول ببین اون نگاهش چجوریه چیکار میکنخ

باشه مثلا نگاهم میکنه روشو منم نگاهش میکنم روشو میندازه اونور بعد دست میکنه تو ریشاش همین در همین حد