مامانم زنگ زده میگه چند روزه اخلاقش عوض شده هی میگه میخوام تنها باشم.تو این ۲۵سال نشده ی شب خونرو ول کنه ولی ۲ هفتس شبا ول میکنه میره میگه کار دارم.الانم گفته میخوام ۲یا۳روز برم مسافرت تنها باشم😭مامانم میگه باهاش حرف زدم کلی گریه کردم میگه ن میخوام برم برگردم آدم میشم😭خدایا غصه ی مامانمو بخورم یا زندگیه خودمو اخه😭منم جرعت ندارم اصن برم خودمو دخالت بدم میدونم انقد لجبازه کاره خودشو میکنه😭معلوم نیس چ زنه خرابی افتاده تو زندگیه بابام ک انقد بی صاحبه😫خدا برش داره از زمین😭اصن چرا خدا جوابشونو نمیده تا کی مظلوم باید ظلم تحمل کنه اخههههه چند سالللللل مامانم عذاب بکشه😭😭😭😭😭
یعد من میگم مردا در هرسنی خواهان دارن و این پرروشون کرده فحش میخورم
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
احتمالن خونه مجردی گرفتن با زنه داره زندگی میکنه...شوهر خواهر منم همین بود...تعقیبش کنید ادرسو پیدا کنید بعد مامور خبر کنید یا که بریزید ژنه رو بزنید
مردا شل مغز و شل تومبون شدن و متاسفانه اون زنها بشدت کاربلد هستند
ولی دائمی نیستند
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.