2777
2789
عنوان

همونم ک گفتم بابام خیانت میکنه😓میخواد ول کنه بره

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 40 پست
نه بابا اصن این چیزا نیست مطمعنم😭اگه جز این بود حتما میگفت دلیل داشت

نه عزیزم هزارتا چیز ممکنه

مطمین نباشید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چط بگم واللهمادرت اگر خوب نبود چرا ۲۵ سال باهاش زندگی کرده اگر خوبه این کارا چیهبعضی مردها دنبال تنو ...

چون کسیو نداشت ک بره.خانوادش پشتش نبودن مذهبیه خشک بودن ک طلاقو عار میدونستن خاک برسرا

بنظر من آدم اینحوری پرت کنید از زندگیتون بیرون مامانت در باز کنه بگه گم شو دیگه پیدات نشه اموالشم بز ...

مگه الکیه؟خرجه مامانمو کی بده؟مگه خره بیاد همه چیشو ب نامه مامانم کنه؟

مگه الکیه؟خرجه مامانمو کی بده؟مگه خره بیاد همه چیشو ب نامه مامانم کنه؟

ببین اگه زندگیش دوست داشته باشه اینکار می‌کنه من چند مورد اینحوری دیدم ،فقط بهش بها ندید چنان پرتش کنید محلش ندید بدونه ارزشی براتون نداره