2777
2789
عنوان

هزینه های من با کیه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 144 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیومده به پسره مردم داری یه جوری نگاه میکنی انکاردستگاه خودپردازه.

والا یکی با پسره من اینکارو کنه نمیزارم.بعدم میگن مادرشوهرابدن لا اله الاالله🤣🤣نمیزارن دهنم بسته بمونه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اها اون ب خودش برسه من بشینم تو خونه باشگاه ک سلامتیه نرم یا ب پوستم نرسم؟

ببین وظیفه شوهر طبق قانون نفقه همین الان برای یه خانم با تحصیلات دیپلم ماهانه یک میلیون و پونصد حدودا و تامین نیازهای ضروری مثل خورا ک و پوشاک و مسکن هست 

برای خانمی که تحصیلات دکتری داره ماهی ۵ میلیون نفقه و تامین همون نیازها 

شما شوهر رو با غول چراغ جادو اشتباه نگیر گلم 

اگر بیشتر میخوای از زندگی باید بری سرکار 

دقیقا مثل شوهرت 

و شوهرت هم همیشه اختیار دار مال و درامدش هست در همه ی قانون ها 

ببین وظیفه شوهر طبق قانون نفقه همین الان برای یه خانم با تحصیلات دیپلم ماهانه یک میلیون و پونصد حدود ...

عالی بود👍

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

نه اکر همونکارارو با پول بابای خدش انجام بده اونم بلاخره میبینه میفهمه خرج داره نمیگه پرتوقع شدی

میدونی چیه 💔 الان پسرا واقعا عوض شدن مثل دوران پدرامون و دهه شصتیا نیستن واقعا پرو اند البته جمع نمیبندم والا منم همینجور بودم میگفتم حالا یهو جوری نباشم ک انگار شوهر کردم ک عقده گشایی کنم و الان بعد چند سال والا اون از من و خانوادم انتظار پول داره 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

همون دگ الان بهش گفتم میخام برم سرکار ب غیرتش بر بخورخ

سرکار رفتن شما نباید به غیرت نامزدت بربخوره 

اتفاقا سرکار نرفتن و وابسته و محتاج ۲ تومن بودن و چشم به دست شوهرت دوختن باید به غیرت خودت بربخوره

بنظر منم باید بفهمه ک زندگی خرج داره

فهمیده که اومده جلو دیگه.البته اگه با این کارات فراریش ندی🤣

🤣چشم الا من باشگاه فردا رو چیکار کنممممم؟؟؟

ول کن باشگاهو.یا ز بابات بگیر خب.مگه تا قبل این پسر خرجتو از کجا میاوردی؟؟ زشته بخدا🥴

خب علاوه بر خریدهایی که انجام میده باید حتما ماهانه پول به حسابت بزنه هر کی هم میگه پر توقعی و فلان ...

نمیخوام توهین کنم ولی این که لباس 12 تومنی نامزدی یا خواستگاری تو طرفت بخره بنظرم پر توقعی نیست. بدبخت بودنه که هنوز عقد طرف نیستی انقد جلوش خوار بشی

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

چرا شاغل نیستی ؟ زشته دختر بعد 18 سالگی مخارجش هنوز با بقیه باشه چه پدرت چه نامزدت 

توقعاتت خوبه ولی بزار برای بعد جاری شدن خطبه عقد که شرعا همسرش شدی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A