2777
2789
عنوان

هزینه های من با کیه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 144 پست
خب علاوه بر خریدهایی که انجام میده باید حتما ماهانه پول به حسابت بزنه هر کی هم میگه پر توقعی و فلان ...

والا من۱۳ ساله ازدواج کردم خودم کار میکنم اما هم پولربهم میده هم کارتش دستمه هم ماهانه میریزه با پول منم کاری نداره.اما گاماس گاماس.یواش یواش.والا منم روز اول نیومدم اینکارو کنم و هی خرج بتراشم .اصلا قبل ازدواج هیچ یک ریال هم بهم نداد.منم نخواستم.

دلیلی نداره من قبل ازدواج از پسر چیزی بخوام.بعده ازدواج بله وطیفشه.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اولا ک خییییییلیییی خوبه ازش درخواست میکنی اینجوری میفهمه توام ماه ب ماه یه هزینه هایی داری برا خودت ...

🤣🤣🤣🤣🤣ووووی ارع این دو تومنو بده من ثبت نام کنم اروم میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دگ الان بهش گفتم میخام برم سرکار ب غیرتش بر بخورخ

دیگ چرا راهنمایی میخوایی وقتی کار خودتو انجام میدی؟ 

این همه آدم برات کامنت گذاشتن😐حرفی ک پدرت بهت زده بود درست بود یکم خود دار باش

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

والا من۱۳ ساله ازدواج کردم خودم کار میکنم اما هم پولربهم میده هم کارتش دستمه هم ماهانه میریزه با پول ...

ولی از همین الان باید عادتش بده عزیزم 

ببین منم می‌دونم الان که عقد نکردن کار درستی نیست ولی با توجه به پر رو بودن آقایون مخصوصا وقتی خرشون از روی پل میگذره 😁😅😅بخاطر همین میگم از الان عادتش بده 

اولا ک خییییییلیییی خوبه ازش درخواست میکنی اینجوری میفهمه توام ماه ب ماه یه هزینه هایی داری برا خودت ...

اسی حد متعارف⬆️👆

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بهش زنگ زدم گفتم میخام برم سرکار گفت الان بگم نه میخای ناراحت شی

خب دیگه پس مشکلی هم نداره

برگرد تو دیوار دنبال یه کار سبک مثل ادمینی اینستاگرام…

حداقل ۱۰ تومن درآمد داری که هم میتونی برا خودت لباس بخری هم بری به همه هزینه هات برسی هم تفریح کنی

اوهوم عشقم چشم اما دلم خیلی گرفته مامانم میگ لباس من ندارم برات بخرم ازش بگیر بخر بگو مامانم خریده ک ...

من درکت میکنم، صد سال عمر پدرت باشه من پدرم فوت شده و مامانم دستش تنگ بود، ولی میگفت نگیر از شوهرت تو عقد هر وقت رفتی زیر یک سقف ازش ه. چه خواستی بگیر منم حس و حال تورو زیاد داشتم ولی فعلا دندون بذار رو جگر تا بری زیر یک سقف مردا زیاد طعنه میزنن حواست باشه