2777
2789
عنوان

هزینه های من با کیه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 144 پست
خب باشه تو‌میخوای به خدت برسی الانکه زنش نشدی همه خرجتو اون بده بزار برید تو یه خونه

نه دیگ عادت میکنه اونجوری بعد میگه تو اولش خوب بودی چرا پرتوقع شدی یهو مرد باید عادت کنه ک زحمت بکشه برای زن و بچه اش 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی کم توقع ت رو بیار پایین و عاقلانه تر فکر کن و تصميم بگیر! هیکل ی ماهه خراب نمیشه!!! الان هم همچنان خرج شما با پدر هست چون زیر ی سقف نرفتین، درضمن در مقایسه با خیلی ها خوبه ک همین ۲ تومن پول به اضافه لباس و ... رو نامزدت میده خیلیا همین کارها هم نمیکنن برای نامزدشون علی رغم داشتن چون معتقدن تمام هزینه ها با پدر دختره تا قبل ازدواج! ی سری از هزینه ها هم لازم نیس ک میخوای لازمش کنی!! باید بدونی فردا هم رفتی تو زندگی ی روز هست ی روز نیست قرار نیست همیشه ۱۰۰باشه همه چی!! انقدر هم اصرار نکن و هی پول پول نکن انگار خدای نکرده بخاطر پول بهش بله گفتی!!! زنی ک خرج داره ارج داره هم همیشه و همه نوع درست نیست و همه جا جواب نیست!!!!

توقع دارین تمام نداشته هاتون رو نرسیده به خونه شوهر براتون بخره.  چه خبره بابا یکم ملاحظه کنید. کم کم عقده ها رو جبران کنید

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

لباسای خواستگاری و نامزدی رو نامزدت خریده ؟ خودتون باید بخریم چقدر خودتونو کوچیک کردین پیشش. والا فکر نکن بالای ما رو گنجه نداشته باشه وام میگیره این که لباس خواستگاریتو خواستگاری بخره... 

چی بگم حس میکنم خیلی کوچیک شدین پیشش 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اولا ک خییییییلیییی خوبه ازش درخواست میکنی اینجوری میفهمه توام ماه ب ماه یه هزینه هایی داری برا خودت

درواقع اینجوری بار میاد

ثانیا یجوری وانمود نکن ک انگار دور از جون ندید بدیدی تازه ب پول رسیدی نمیدونی چکار کنی

خب بنده خدا گفته ۲ تومنت میتونم بدم خب بگیر باشگاهتو ثبت نام کن

برا فشیال و اینام بنظرم خونه خودت اینکارا رو کنی بهتره هنوز زوده یکم

لباس و خورده خرجاتم ک داره میده دیگه دردت چیه؟؟؟؟؟؟

قشنگ فاز کیوون توی برره ورداشتی پوووول وده پوووول زور وده🤣🤣🤣

دنبالم نیا اسیرم میشی  
اها بعد اگ چیزی میخاستی لازمت بوداز کجا میوردی

خودمم تا 6 سال دوران دوستی و نامزدیمون هیچ وقت درخواست پول نکردم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

چقدر پولکی هستی جای نامزدت باشم ی قرون نمیدم بهت تا یادبگیری تو‌زندکی یه وقتایی ادم نداره و کم‌میاد خودشو جر بده برات تا هزینه های فیشال و باشکات تامین شه؟تو‌دوستی ام‌که خرجتو میداده نقش پدرت چیه این وسط؟خب یکمم از بابات بگیر توقعتم بیار پایین♥️

الا بهش زنگ زدم میگم میخام برم سرکار برگشته میگه حضوری حرف میزنیم

سنت پایینه منصرف شدم ازت هنوزه بچه ای

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
خب منم همینو مبگم دگ من ب پوستم نرسم ک داغون میشه

برس بابا زن گرفتن خرج داره حالا نه اونجوری ک بیوفته به قرض ولی در حد معمول و متعارف

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

نه دیگ عادت میکنه اونجوری بعد میگه تو اولش خوب بودی چرا پرتوقع شدی یهو مرد باید عادت کنه ک زحمت بکشه ...

نه اکر همونکارارو با پول بابای خدش انجام بده اونم بلاخره میبینه میفهمه خرج داره نمیگه پرتوقع شدی

ایشالا ک خیره