2777
2789
عنوان

هزینه های من با کیه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 144 پست
اها اون ب خودش برسه من بشینم تو خونه باشگاه ک سلامتیه نرم یا ب پوستم نرسم؟

عزیزم هنوز خونه پدرتی نباید اینجور بهش بگی 

خیلی راحت می‌تونه بگه خرج و مخارج الانت پای پدرته 

اگر نمی‌خوای اینو بشنوی نرو رو اعصابش 

هر وقت رفتین زیر یه سقف راحت اینارو بهش بگو

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام نداره بهم بده رک بهت بگم

خب عزیزم یچیزی منم بهت رک بگم ناراحت نمیشی؟ بخداخواهرانه بهت میگم این کارارو نکن ازالان چون شوهرت قطعاوضعیت پدرتونو میدونه خب ببین شماهی بهش بگی پول بده فلان کن شاید چندباربده ولی مطمن باش یجاب روت میزنخ وبهت میگ ک عقده های خونه ی پدرتی میخوای بامن بهش برسی؟ یامثلابگی دندوناتوچرادرست کردی دوست داری بهت بگه ک دوست داشتم و ب توربطی نداره؟ نزار حرمت های بینتون بشکنه الان شایدازدستم ناراحت شی ولی اگ ادامه بدی ب حرفام میرسی

خب عزیزم یچیزی منم بهت رک بگم ناراحت نمیشی؟ بخداخواهرانه بهت میگم این کارارو نکن ازالان چون شوهرت قط ...

اوهوم عشقم چشم اما دلم خیلی گرفته مامانم میگ لباس من ندارم برات بخرم ازش بگیر بخر بگو مامانم خریده کلا حالم خوب نیست دوست دارم بمیرم لباس خاستگاری چشن نامزدی ک دیشب رفتیم ۱۲ ملیون خرید برام نامزدم

خب عزیزم یچیزی منم بهت رک بگم ناراحت نمیشی؟ بخداخواهرانه بهت میگم این کارارو نکن ازالان چون شوهرت قط ...

درست میگی 

حتی اطرافیان هم ممکنه ب این حرف برسن 

اسی ناراحت نشی ولی واقعا عین حقیقته 

شاید مستقیم با خودت نگه ولی حتما پیش خودش میگه 

اگر هم بری رو اعصابش ممکنه حتی ب زبون بیاره 

هنوز وقت زیاده 

حالا رفتی خونه خودت برو لیزر و پاکسازی و فلان فلان

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹