من نامزدم وقتی با شوهرم دوست بودیم خیلی ولخرج تر بود و هر وقت میگفتم پول اصلا نمیپرسید چیکار میخای بکنی کلی لباس میخرید اینا الانم عید غدیر مراسم داریم داره بهترین هارو میخره چقد پول ارایشگاهم و داد و و و خلاصه بهش میگم پول بده دیشب گفتم میگه دو تومن ببشتر نمبتونم بدم ندارم خیلی بهم برخورد گف کارت باباتو بگیر گفتم وا زشته ها گفت من هر چی وظیفم باشه رو میخرم غیر مستفیم گفت وظیفم نیست اصلا یجوری ازش متنفر شدم دلم خاست همه چیو بهم بزنم باز شب رفتنی گفت برات پول میزنم دو تومن چیه خدایی چیکارش کنم یه پول باشگاه بدم تموم شده اینم بگم همه چی خودش میخره الان نیاید بگید اره وظیفه باباته چ الان چ چن ماه دیگ ک برم خونش چ فرقی دارهههههه بنظرتون خسیسه؟راهکاری دارید؟
الان من فردا میخام برم باشگاه باز ثبت نام این ماه گفته میزنه امروز نزد یاد اوری کنم؟
چندبار تاحالا یاداوری کردی ؟؟؟
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
هیچی اصلا نگفتم دیشب رفتنی گفت میزنم از صبحم دندون پزشکی بود النم کفتم عصب کشی کرده بزار بعدا غروب م ...
نه صبر کن امروز و فردا رو
سمج نشو میری رو اعصابش
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........