2777
2789

🫠😭خیلی حالم بده انقدر مشکل رومه که خدا میدونه فقط توانایی این همه استرس ندارم

کسی فا‌ل یا استخاره یا حس ششم قوی هست لطفا؟

ی اقایی تو سایت بود ی چیزایی بمن گفت نمیدونم درست از آب در میاد یا نه😐

جدی تگشون میکنی

من حس ششم دارم ولی به شدت استرسی ام و واسه خودم فقط فکرای منفی میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی تگشون میکنیمن حس ششم دارم ولی به شدت استرسی ام و واسه خودم فقط فکرای منفی میکنم

ی دو تا سوال بپرسم با حستون جواب بدین بیزحمت 😁

محمد برمیگرده ؟ ازدواج داریم؟

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

تو جستجو بزن«کانالhero_panelعضو»اول بزار وضعیت الانتو بگه ببینی درسته یا ن

من خودم حواسم نبود از وضع الانم بپرسم ببینم راسته یا ن

فقط اینده پرسیدم🥲

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

ی دو تا سوال بپرسم با حستون جواب بدین بیزحمت 😁محمد برمیگرده ؟ ازدواج داریم؟

محمد پیام میده ولی اون پیام به این مبنا نیست که حتما دوباره گل و بلبل میشه همه چی رابطه خیلی شکننده میشه و باید تصمیم درس بگیرید و کدورت هارو دور بریزید 

ولی خبری ازش میشه 

و حسم میگ خیلی وقتا جای خالیت حس میکنه

کسای که موکل دارن از حال میدونن ولی هیکی از آینده خبر نداره مگه کسی که واقعا حس ششمش قوی باشه

چرا میدونن منتهی اینده نزدیک رو ،منم هم عقیده شما بودم

یکی بهم ی چیزی گفت راجب ی کسی ،بعدا همون آدم حرف رو بهم زد

خودم شک شدم ازش

محمد پیام میده ولی اون پیام به این مبنا نیست که حتما دوباره گل و بلبل میشه همه چی رابطه خیلی شکننده ...

🥲 نزدیک یه سالع نیست