2777
2789
عنوان

کی هست منواز سردرگمی رها کنه

40 بازدید | 4 پست

یه مسافرت خانوادگی رفتیم چند روز پیش همسرم نمیخواست اول بیاد گفتم اوکی اگه تو نمیخای نمیریم گفت نه میریم رفتیم اونجا من مریض شدم بشدت اصلا جلوی خانواده ام یکبارم نگفت پاشو ببرتم دکتر چیزی. توی اتوبوسم بودیم از کنارم پاشد رفت عقب من تنها واقعا حالم بدشد جلوی خانواده ام. دخترم اونجا گربه چنگش زد هرجی گفتم بیا ببریمش واکسن گفت نه نمیخاد بابات گفته نمیخاد گفتم بابای من چیکارست  با هزارتا بدو بیراه رفتیم درمانگا تو راه چادرمو از پشت کشید ک غلط میکنی جلو تر میری لگد زد تو پام و من هیچ نگفتم

تو سفر اومدموساعتو نگاه کنم دیدم یه دختره بهش پیام داده حوصله ندارم چتد روزه برای همین پیام ندادم من اصلا به روشنیوردم رسیدیم شهرمون الان یه هفته نه باهاش حرف زدم نه کنارش خوابیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش پیام دادم دیگه هیچ چیزی بینمون نیست تو اوج احترامی ک بت داشتم ازم سو استفاده کردی فاتخه ی رابطمونو بخون جواب نداد هرجا میره بدونی که بگع میره قبلنم همینطور بود دلم میخاد انتقام بگیرم منم کارایی که کرده رو بکنم ببینه بسوزه

الان مشکل چیهفک میکنی شوهرت خیانت میکنه؟

آآره پیام میده چت میکنه خیلی محبت میکردم اقتدار میدادم هرچی میگفت گوش میدادم ولی اون با لگدی که زد با رفتاری ک جلوی خانوادم کرد تومسافرت تنها میرفت میخورد یکبار نگفت میخای بیا بریم داداشمو زنداداشمم باهم بودن من تنهافقط.. همش پول نداشت ولی جین جین سیگار برای دوستاش سوغاتی اورد..

2790
2778
2791
2779
2792