2777
2789

قدر نمیدونیم ایران چه نعمتیه منظورم مردمش خودش... 

یکی رو هم میشناسیم ما رفته وضع مالی عالی بنز و باغ و خونه و همه چی عالی 

فک کنم اونا هم کانادا بودن میگفت هوا وحشتناک سرده نمیتونم حتی پاشم برم باشگاهی جایی 

بیچاره زبونشون هم بلد نبود بخواد بره بیرون.... باردار شد که تنها نباشه یکی و داشته باشه سرگرمش باشه ۴ ماهش بود سقط شد 

وضعیت روانش خیلی داغوونه تعریف میکنن گریم میگیره ....

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

کار ندارم

ولی بالاشهر شهرای بزرگ

مخصوصا تهران

خودش یک دنیای جداست و واقعا جاهای باکلاس و شیک و باحال زیاد داره

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خود ایران رو در نظر بگیرید همه جاش مثل تهرانه؟ خب نه ایشونم لابد رفته یه جای کوچیک

نه دیگه شهر بزرگ رفت بود  فکر کنم تورنتو البته دقیق یادم نیست ولی  یادم هست که گفت یکی از بزرگترین شهرهای کاناداست

قدر نمیدونیم ایران چه نعمتیه منظورم مردمش خودش... یکی رو هم میشناسیم ما رفته وضع مالی عالی بنز و باغ ...

آره ...آمریکا و کانادا اکثرا هواشون بارونیه...من از هوای بارونی اصلا خوشم نمیاد...افسردگی میگیرم

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

یعنی تهران شهر قشنگیه ؟ از عکسها که ی شهر کثیف و پر دود هست چطوری اون خانم میگفت از نظر ساختمانی و ...

این خانم رو نمیدونم ولی هر کشوری خوبی و بدی داره 

دوست من اینجا تا سرکوچه میخواست بره ماشین میبرد 

اونجا دانشجویی رفت 

و شرایطش رو نداشت همون روز اول ماشین بگیره یا دم به دقیقه تاکسی سوار شه 

انقدر بهش فشار میومد اولا 

الان خداروشکر هم خونه داره هم ماشین 

یا یکی دیگه شون اروپاست 

میگفت همه چیشون کاغد بازی داره رمز کارتشو گم کرده بود 

تو ایران میری بانک سر کوچه یک روزه میگیری 

اونجا باید ایمیل بزنی و کلی صبر کنی 

حالا اینا چیز خاصیم نیست 

با هرکسی که رفته حرف بزنی کلی از این چیزهای مختلف هست که ممکن براش خوب یا بد باشه 

ادم بر اساس شرایط کلیش و جیبش و موقعیت و زبان و هزار چیز دیگه انتخاب میکنه 

نمیشه همه چیزش خوب باشه که 

نه دیگه شهر بزرگ رفت بود فکر کنم تورنتو البته دقیق یادم نیست ولی یادم هست که گفت یکی از بزرگترین ش ...

بلاگرا اکثرا یه روده راست تو شکمشون نیست خیلی نباید به حرف هاشون اعتماد کرد شما برو ۴ تا عکس از تورنتو رو ببین خیلی هم شهر مدرنیه اتفاقا هواشم آلوده نیست

آره ...آمریکا و کانادا اکثرا هواشون بارونیه...من از هوای بارونی اصلا خوشم نمیاد...افسردگی میگیرم

من اتفاقا از اب و هوای بارونی خیلییی خوشم میاد ولی با سرمای بیش از حد نمیتونم کنار بیام سخته برام 

میگفت کلل باغ رو برف گرفته خیلی وقته رفتن همسرش از صبح سر کاره اخر شبم میاد شام میخوره میخوابه میگه انقدر سرده که تو خونه  نمیشه بیرون رفت 🥲سخته زندگی این جور جاها

گفت که الان حاضر نیستم ب هیچ قیمتی برگردم چون ب مرور ب ارامش اینجا عادت کردم و دیگه نمیتونم استرس ...

ببین کلا من از این خونه به خونه ی دیگه اسباب کشی میکنم تا چند ماه عادت ندارم انگار افسرده میشم...

چه برسه کشور جدید با فرهنگ جدید...

طبیعیه

احتنا خونه هاشون ازیناست که چوبین..

ولمون کن 

این خانم رو نمیدونم ولی هر کشوری خوبی و بدی داره دوست من اینجا تا سرکوچه میخواست بره ماشین میبرد اون ...

گفت الان بعد نه سال ب ارامش کانادا خیلی عادت کردم ولی  از نظر ساخت و ساز و مکان تفریح انچنانی بافت شهرهای کانادا در مقابل شهرهای ایران روستایی میزنه بیشتر تا شهری

من اتفاقا از اب و هوای بارونی خیلییی خوشم میاد ولی با سرمای بیش از حد نمیتونم کنار بیام سخته برام می ...

آره...من هم از سرما خوشم نمیاد هم از هوای گرفته و ابری...تا پاییز میشه افسردگی منم شروع میشه...اما نگم برات از احوالاتم نو بهار و تابستون...قشنگ زنده میشم...همیشه میگم کاش برم بندرعباس زندگی کنم...برای همیشه😁

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

من اتفاقا از اب و هوای بارونی خیلییی خوشم میاد ولی با سرمای بیش از حد نمیتونم کنار بیام سخته برام می ...

وای شهر ما چندروز هوا مدام ابری بود...خیییییلی کلافه شدم دلم برا نور خورشید تنگ شده بود

ولمون کن 

امریکا قسمت بارانی هم داره اما مناطق بشدت گرم و خشکش بیشتر از جاهای بارانیش هست کشور خیلی بزرگیه مثل ایران چندین منطقه اب و هوایی داره اما کانادا هشتاد درصد خاکش قطب و غیر قابل سکونت هست برای همین جمعیت خیلی کمی داره

آره...من هم از سرما خوشم نمیاد هم از هوای گرفته و ابری...تا پاییز میشه افسردگی منم شروع میشه...اما ن ...

من عاشق هوای ابریم من برعکسم 😂

وای بهار نه من بهار خیلیی خوابم میاد خیلی 

شمالی هستی؟ تو بیا جنوب جای من من برم شمال 

یاد تابستون میوفتم که قراره چه هوایی رو تحمل کنیم دلم میسوزه برا خودم 

باد میاد همراه اتیشش هوا داغون وای

وای شهر ما چندروز هوا مدام ابری بود...خیییییلی کلافه شدم دلم برا نور خورشید تنگ شده بود

😂😂😂کاش من جات بودم 

بیا جنوب از الان تا آذر مداوم میتونی نور خورشید رو ملاقات کنی عزیزمم 

من عاشق هوای ابریم من برعکسم 😂وای بهار نه من بهار خیلیی خوابم میاد خیلی شمالی هستی؟ تو بیا جنوب جای ...

نه ...کرجم....ولی عاشق هوای گرمم....و آفتاب...😄