2777
2789
عنوان

وای توروخدا بیاین حالم خیلی بده

251 بازدید | 16 پست

امروز تو گوشی دخترم ک فقط ۱۱ سالشه دیدم عکس و فیلم لخت فرستاده واس یکی ک بش گفته دخترم .ل ز...  شیم دخترم حتی نمیدونسته ل ز چیه این قشنگ بش میگه و میگه اگه میخوای دوست باشیم باید فیلم بفرستی اینم داده الان اصلا بهم شوک وارد شده اصلا باورم نمیشه .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید به روش بیاری بعد هم گوشیشو ازش بگیری این چیز کوچیکی نیستااا بچه ۱۱ ساله باید حریم خصوصی بدن خودشو بدونه بعد هم بایه مشاور صحبت کن و چند جلسه ببرش که باهاش حرف بزنه اما گوشیشو حالا حالا ها بهش نده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

گوشیو بگیر ازش مادرانه هم توجیهش کن که کارش اشتباه بوده و بهش توضیح بوده

نه فک کن اومده پیام داده ک بیا دوست شیم اولش اینم گفته پسری...اون گفته اگه باشم دوست نمیشی دخترمم گفته نه زشته اونم گفته من دخترم بیا ل ز شیم دخترم شوت ک ل ز چیه اونم قشنگ توضیح میده و کمم ازش چیزای دیگه میخواد

نه فک کن اومده پیام داده ک بیا دوست شیم اولش اینم گفته پسری...اون گفته اگه باشم دوست نمیشی دخترمم گف ...

ای وای من الکی خودشه دختر معرفی کردع

ببخشیدا ولی  واقعا تربیتتون اشکال داشته که هنوز نفهمیده کسی نباید بدنشو ببینه چون حریم خصوصیشه

ولی فعلا برید پلیس فتا تا اون طرف از عکساتون سو استفاده نکرده