2777
2789
عنوان

خواهرشوهر فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 51 پست
وای چقدر حرص خوردم بقران بابا پدرشه نگرانشه اصلا بفرستین پیش خودش نگهش داره چطور دلتون میاد ب ی آدم ...

بابا بابای من عمل کرده.امده بود خونم من مبخواستم بره گفتم بابام عمل داره باید برم پیش بابام از اونروز هی زنگ میزنه سوالات عجیب میپرسه که مچ منو بگیره 

بابا بابای من عمل کرده.امده بود خونم من مبخواستم بره گفتم بابام عمل داره باید برم پیش بابام از اونرو ...

عجب 

ببخشید بخدا توروخدا درست بنویسین اصلا یه لحظه شوک بهم وارد شد 

معذرت می‌خوام عزیز من فکر کردم پدر خودشه گفتم گناه داره نباید اینجوری بگین 

بازم ببخش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون از رو محبت میگهاگه زنگم نزنه که میگی یه سراغ نمیگیره و محل نمیزارن و فلان

نه بابا خیلی فضوله و دوبهم زنه.داداشش ۳ ماهربیمارستان بود اصلا زنگ نزد حالا چون من گفتم بابام عمل داره خونم بوده رفته میخواد مچ منو بگیره

نه بابا خیلی فضوله و دوبهم زنه.داداشش ۳ ماهربیمارستان بود اصلا زنگ نزد حالا چون من گفتم بابام عمل دا ...

بزن تو دهنش😐

عجب قطع رابطه کن وقتی می‌دونی میخواد رابطه تو و همسرتون بهم بزنه همچین ادمایی خیلی خطرناکن 

اره برو تاپیک قبلیمو بخون بببین چه ادم بیشعوریه

من خوندم 

سنش بالاس که بهش میگی حاج خانوم؟

در کل کرمو که داره ولی تو از ۱۰ تا زنگ یه دونشو جواب بده بگو کار دارم پشت خطی دارم دستم بنده و فلان چند بار که اینکارو کردی خودش میکشه عقب 

چرا مگه چیکار کردی که بخاد مچتو بگیرهاز چه لحاظ؟

خونم مونده بود گفتم عمل بابام نزدیکه باید برم پیش بابام.نمیرفت خونش منم خسته شده بودم حالا هی زنگ میزنه جزییات مبپرسه مطمن شه من راست گفتم میخواست یکماه بمونه

نه به اونجوری حرف زدنت نه به این‌مدلی حرف زدنت😂😐

بابت دختر من فکر کردم پدر شوهرشه خو گفتم حق داره بعد اینا اینجوریم میکنن 

الان داره میگه پدر خودمه و داره رابطه منو همسرمو خراب می‌کنه چی بگم خب