2777
2789

پدرمادرمو.. خیلی چیزا رو نمیشه اینجا گفت ولی خیلی ناراحت کنندست وقتی ببینی پدر و مادرت پیر شدن ولی زندگی آنقدر سخت که پدرت مجبور باشه تو این سن و سال کار کنه... چرا چون بازنشستگی کفاف هزینه های زندگیو نمیده... دلم می‌خواست منم میتونستم یه کمکی بهشون بکنم... وقتی شوهرمو میبینم که تا الان که 17 18 ساله ازدواج کردیم خیییلی جاها از گلوی ما میزد میداد به خانوادش جدای اینکه همیشه هواشونو داشت.. خیلی جاها بخاطر مسایل مادی اشک ماها رو درمی‌آورد .میگم من چرا نتونستم کاری براشون انجام بدم خودمو سرزنش ميکنم 🥺

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینک ک پدرمون شغل خوبی نداشته اینکه نتونسته حقشو از زندگی بگیرع به ما ها ربطی ندارهتازه اونا هستن که ...

چه ربطی داره... اولا پدر من شغل خوبی داشته!!! شما مثل اینکه ایران زندگی نمیکنی... خیلی از بازنشسته ها مجبورن تو این سن یه شغل دیگه هم داشته باشن... البته منظورم بیشتر کارگرای کارخونه بود

نمی دونم حکمت خدا چیه و این داستان بی کفایتی بعضی ها رو ما باید بدیم کسایی که زیاد می برن و به بقیه جامعه چیزی نمی رسه ...

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 دل تنگو باید چکارش کرد

اینک ک پدرمون شغل خوبی نداشته اینکه نتونسته حقشو از زندگی بگیرع به ما ها ربطی ندارهتازه اونا هستن که ...

پدرم خیلی زحمتکش...  هزینه های اولیه زندگی ما بچه ها رو داد.. خیلی نمیتونم اینجا باز کنم بالا هم گفتم.. ولی ما بچه ها هممون از زندگیمون راضی بودیم و تو رفاه بزرگ شدیم... 

پدرم خیلی زحمتکش... هزینه های اولیه زندگی ما بچه ها رو داد.. خیلی نمیتونم اینجا باز کنم بالا هم گفت ...

من کودکی و‌ نوجوانی فلاکت باری داشتم 

چون پدرم حتی حقوق بازنشستگی نداشت 

فقر از سر رو زندگیمون میبارید … 

اما خب شاید قسمت بود حریص بشم الان ت سن۲۵ درامدم زیر ۲۰۰ م نیست 

بهشون هم کمک میکنم اما نه زیاد 

الان شوهر من که از زندگی خودش و زن و بچش میزنه یعنی پدرش تونسته حق خودشو از زندگی بگیره؟؟!! یا بالا دستیار حقشونو از سفره انقلاب گرفتن؟! هیچی نگم بهتره 🥲

من کودکی و‌ نوجوانی فلاکت باری داشتم چون پدرم حتی حقوق بازنشستگی نداشت فقر از سر رو زندگیمون میبارید ...

آفرین... خدا بهت بیشتر بده... دعای خیرشون حتما پشت سرته

پدر منم یک ساله ورشکست شده همه چیمون از دست دادیم

من دارم دوجا کار میکنم و این مدت خیلی کمک کردم بهشون

بعضی وقتا خسته میشم واقعا و میگم تا کی این وضعیت باید ادامه پیدا کنه ولی از ی طرف ناراحت میشم و میگم خانوادمن باید کمکشون کنم😢

دروغ نگم، اوضاش سخته و حق داری ناراحت باشی. اما سرزنش خودت بی‌خودیه، همه نمی‌تونن همه چیز رو کنترل کنن. تمرکز کن روی کاری که از دستت برمیاد و بقیه رو بذار کنار. کم کم درست میشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!