2777
2789
عنوان

ی مشاوره یا ی کار بلد بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست
ن عزیزم شما حق دارین . ولی وقتی مشکلات مالی زیاد میشه و همش فکرش درگیر مسائل باشه ب خصوص مالی واقعن ...

ن خودشو ب خواب میزنه ینی میگین الانم نرم سمتش اخه دیروز رفتم هیچی نگفت پاشدم اومدم

ن خودشو ب خواب میزنه ینی میگین الانم نرم سمتش اخه دیروز رفتم هیچی نگفت پاشدم اومدم

عزیزم ازش بپرس چیزی شده مشکلی پیش اومده از چیزی ناراحتی . ب هرحال باید بگه چیشده ک شما فکرت هزارجا نره بخاطرع این حرکت 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ازش بپرس چیزی شده مشکلی پیش اومده از چیزی ناراحتی . ب هرحال باید بگه چیشده ک شما فکرت هزارجا ن ...

نمیگه ک بخدا از ترس پس زده شدن نمیدونم برم یان قبلا بخدا ب زووووررر راضی میشد رابطه برقرار کنه نمیشه ک زشت نیست اخه ی زن اینجوری التماس کنه

نمیگه ک بخدا از ترس پس زده شدن نمیدونم برم یان قبلا بخدا ب زووووررر راضی میشد رابطه برقرار کنه نمیشه ...

عزیزم زشت ک نیست غریبه نیست همسرته . ولی اینکه بخاد هی پس بزنه مشکله اصلیه . باید دلیل قانع کننده ای داشته باشه . نمیخام بااین حرفم ناراحتت کنم یا شک ب دلت بندازم ولی اگه مشکلی نیست و همه چی اوکیه لابد جای دیگه تامین میشه

عزیزم زشت ک نیست غریبه نیست همسرته . ولی اینکه بخاد هی پس بزنه مشکله اصلیه . باید دلیل قانع کننده ای ...

واقعا دارم اذیت میشم از همه لحاظ نمیدونم چی درسته چی غلط 😭

واقعا دارم اذیت میشم از همه لحاظ نمیدونم چی درسته چی غلط 😭

عزیزم خودتو اذیت نکن . انقد  فکرت درگیر نکن کاری ک فک می‌کنی درسته همون که الان اول اومد تو ذهنت انجام بده . ب بعدشم بعدن فکر کن . نمیخای خلاف کنی ک نهایتش بری سمتش میگه ن بعدشمیتونی با آرامش باهاش حرف بزنی و ازش دلیل بخای ولی تا وقتی کاری نکنی حرفی نزنی همش خودخوری میکنی

خب ب من نمیگه چشه باید بدونم دلیلش چیه دیگ کارو سختیو همه دارن

مردا اگه تو معدنم کار کنند ،میل به انجام داشته باشن  ، انجام میدن

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

خوب مرحله بعضا ما کارهایی میکنین رفتار ناخواسته. که طرف سرد میشه

ببین اگر نشد باید بره مشاوره .چون ما همه زوایای زندگی استارتر و نمیدونیم که.زوج درمانگر و روانپزشک به لایه های عمیق زندگی نفوذ میکنه.