2777
2789
عنوان

ی مشاوره یا ی کار بلد بگه

158 بازدید | 27 پست

سلام ببخشید اگ همسرتون برای رابطه پیش قدم نشد با گذشت دوهفته از رابطه باید چیکار کنی درصورتی ک یبار مثلا دیروز پیش قدم شده باشی و پست زده باشه ایا بازهم امروز من برم سمتش یا بیخیال بشم.

تعداد رای : 2
نظرسنجی
ااااا
1
50%
ااااا
1
50%

خب دلیل پس زدنش چیه این مهمه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بخدا دیروز رفتم هیچی نگفت بهم

دفعه اوله اینطور می‌کنه گلم ؟

اگه دفعه اوله شاید دغدغه فکری یا کاری داره 

پیش قدم نشو

آراسته باش لباس قشنگ بپوش به خودت برس فضای خونه رو متناسب کن امروز غذای کورد علاقش و بپز 

ارامش و بر قرار کن ببین خودش رفتارش چطوریه امروز

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دفعه اوله اینطور می‌کنه گلم ؟اگه دفعه اوله شاید دغدغه فکری یا کاری داره پیش قدم نشوآراسته باش لباس ق ...

ن عزیزم دفه اولش نیست قبلا هم اینجوری کرده ولی این مدلیش ک بد دوران پریودی سه چهار روز بگذره ونیاد نداشتیم

نمیدونم نمیگه بهم

خودتون نمیدونین ک حرفی بدین رفتاری کردین ک ب دلش اومده ناراحت شده . آقایون وقتی خیلی دلخور میشن از خانومشون دوسندارن رابطه برقرار کنن. شایدم مشکلات دیگه داره ک اگضه اینطوره باید زمان بدین بهش کنارش باشین تا این دوره بگذره 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

خودتون نمیدونین ک حرفی بدین رفتاری کردین ک ب دلش اومده ناراحت شده . آقایون وقتی خیلی دلخور میشن از خ ...

ن والا بخدا قهرم نیستیم اخه میگم اخه مشکلات مالی و سختی کار برا همه هست همه باید منزوی بشن و خونواده رو ول کنن

ن والا بخدا قهرم نیستیم اخه میگم اخه مشکلات مالی و سختی کار برا همه هست همه باید منزوی بشن و خونواده ...

ن عزیزم شما حق دارین . ولی وقتی مشکلات مالی زیاد میشه و همش فکرش درگیر مسائل باشه ب خصوص مالی واقعن نمیشه ب رابطه فکر کرد . وقتی ازش می‌پرسیم از چی ناراحتی چیزی شده چیزی نمیگه واکنشی ندارع؟

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو