2777
2789
عنوان

ی مشاوره یا ی کار بلد بگه

158 بازدید | 27 پست

سلام ببخشید اگ همسرتون برای رابطه پیش قدم نشد با گذشت دوهفته از رابطه باید چیکار کنی درصورتی ک یبار مثلا دیروز پیش قدم شده باشی و پست زده باشه ایا بازهم امروز من برم سمتش یا بیخیال بشم.

تعداد رای : 2
نظرسنجی
ااااا
1
50%
ااااا
1
50%

خب دلیل پس زدنش چیه این مهمه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم بخدا دیروز رفتم هیچی نگفت بهم

دفعه اوله اینطور می‌کنه گلم ؟

اگه دفعه اوله شاید دغدغه فکری یا کاری داره 

پیش قدم نشو

آراسته باش لباس قشنگ بپوش به خودت برس فضای خونه رو متناسب کن امروز غذای کورد علاقش و بپز 

ارامش و بر قرار کن ببین خودش رفتارش چطوریه امروز

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دفعه اوله اینطور می‌کنه گلم ؟اگه دفعه اوله شاید دغدغه فکری یا کاری داره پیش قدم نشوآراسته باش لباس ق ...

ن عزیزم دفه اولش نیست قبلا هم اینجوری کرده ولی این مدلیش ک بد دوران پریودی سه چهار روز بگذره ونیاد نداشتیم

نمیدونم نمیگه بهم

خودتون نمیدونین ک حرفی بدین رفتاری کردین ک ب دلش اومده ناراحت شده . آقایون وقتی خیلی دلخور میشن از خانومشون دوسندارن رابطه برقرار کنن. شایدم مشکلات دیگه داره ک اگضه اینطوره باید زمان بدین بهش کنارش باشین تا این دوره بگذره 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

خودتون نمیدونین ک حرفی بدین رفتاری کردین ک ب دلش اومده ناراحت شده . آقایون وقتی خیلی دلخور میشن از خ ...

ن والا بخدا قهرم نیستیم اخه میگم اخه مشکلات مالی و سختی کار برا همه هست همه باید منزوی بشن و خونواده رو ول کنن

ن والا بخدا قهرم نیستیم اخه میگم اخه مشکلات مالی و سختی کار برا همه هست همه باید منزوی بشن و خونواده ...

ن عزیزم شما حق دارین . ولی وقتی مشکلات مالی زیاد میشه و همش فکرش درگیر مسائل باشه ب خصوص مالی واقعن نمیشه ب رابطه فکر کرد . وقتی ازش می‌پرسیم از چی ناراحتی چیزی شده چیزی نمیگه واکنشی ندارع؟

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو