2777
2789
عنوان

خب بچه ها دیگه چه خبر😂😂😂🫶🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 83 پست
خدا نکنه چراااااا؟؟

شوخی کردم🎀

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

استارتر گلاب بپاشون به تاپیکت بی حجابا ریختن😂

🥲😂🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامتییی

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

استارتر گلاب بپاشون به تاپیکت بی حجابا ریختن😂

گلاب جواب نمیده باید اسپند دود کنه😂🤦🏻‍♀️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

قربونت بشم نروووووووو هممون خانومیم 🥲🥲🫶😝😝😝

😂😂♥️♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

گلاب جواب نمیده باید اسپند دود کنه😂🤦🏻‍♀️

🤣😂😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

😂😂♥️♥️

تاپیک قبلی شستمون چلوند انداخت رو بند 😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

[QUOTE=382357810]😆مارم میبرری با خودت تنها نیستی که[/QUOT

من همه رو با خودم میکشم پایین

لوتون میدم به نی نی یار 

🥲🫶😂😂

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

[QUOTE=382357810]😆مارم میبرری با خودت تنها نیستی که[/QUOTمن همه رو با خودم میکشم پایینلوتون میدم به ...

من اینقد تعلیق شدم چند باریه نی نی یار سعی میکنه به زبون بگیره میدونه ک خشونت جوابگو نیست😂

اقا ولی دقت کردید۶۵۵ نفر بیدار بودن 😂😂🥲🫶

چتونههههه سر صبح 

چقد ادم اینجا هست 🥲🥲🥲

اصلا این بحثا اونم اول صبح حال آدمو میگیره..

چون میدونن نینی یارا نیستن معمولا این مدل تاپیکارو این ساعتا میزنن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من اینقد تعلیق شدم چند باریه نی نی یار سعی میکنه به زبون بگیره میدونه ک خشونت جوابگو نیست😂

😂😂😂منم تعلیق شدم دو سه بار

بعد یه سری تاپیکامو از اون یکی صفحه ها اثاث کشی کردم اینجا

تازه جاگیر شدم 😂😂

تازه یه سریا میگفتن تو کپی کاری قبلا اینارو یکی اینجا گفته 😂😂🥲🥲🥲

هست عین شیرژیان😐

ولی اینجور مواقع دیر میاد

من ندونسته اینکارو کردم 

الهی بگردم اسم اکانتت خبر میدهد از سر درونت 

تعلیق دونتو پاره کردن نی نی یارا😂😂😂