2777
2789
عنوان

خب بچه ها دیگه چه خبر😂😂😂🫶🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 83 پست
تاپیک قبلی شستمون چلوند انداخت رو بند 😂

جدییییی

ای روزگار نامرد😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
هست عین شیرژیان😐ولی اینجور مواقع دیر میاد

عه جدی؟ 😑

اینام عین پلیسای ایران هيچوقت به موقع سر صحنه نمیرسن😂😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این بحثا اونم اول صبح حال آدمو میگیره..

تاپیک حاملگیمو بخون حالت جا بیاد قشنگ سرحال میشی از قبلم بهتر 🥲😂🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

😂😂😂منم تعلیق شدم دو سه باربعد یه سری تاپیکامو از اون یکی صفحه ها اثاث کشی کردم اینجاتازه جاگیر شد ...

یه همسایه داشتیم اومد طبقه بالا سه تا بچه داشت

اثاث اورد بچه هاش شروع کردن سقعو رو سرمون اوار کردن

شوهرم رفت جلو درشون‌گفت اقا اجازه بدین فعلا جاگیر بشین بعد شروع کنید الان خیلی زوده😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

جدیییییای روزگار نامرد😂

اره پس چی

گفت شماها باعث سستی بنیان خانواده ها میشین

تازشم بمنم گفت زنو مرد باهم میرقصین نمیدونم اینو پرا گفت ولی گفت😐😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من ندونسته اینکارو کردم الهی بگردم اسم اکانتت خبر میدهد از سر درونت تعلیق دونتو پاره کردن نی نی یارا ...

فدای سرم 

لااقل حرفمو زدم ،اتفاقا توی همین دو سه ماه اخیر 5 6 بار تعلیق شدم، رنگ به رنگ، نارنجی و زرد و... 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
عه جدی؟ 😑اینام عین پلیسای ایران هيچوقت به موقع سر صحنه نمیرسن😂😂😂

دقیقا

قبلا نبودن الانا هستن

دیدم تو تاپیکا انلاین میشه ولی بین خوابو بیداریه دیگ😐

یه همسایه داشتیم اومد طبقه بالا سه تا بچه داشتاثاث اورد بچه هاش شروع کردن سقعو رو سرمون اوار کردنشوه ...

😂😂😂

راس گفته بنده خدا پر شور شروع کردن 

ادم ذوق خونه جدیدو داره 

منم ذوق اکانت جدیدو دارم 

هی شلوغ میکنم 😂😂😂

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

اره پس چیگفت شماها باعث سستی بنیان خانواده ها میشینتازشم بمنم گفت زنو مرد باهم میرقصین نمیدونم اینو ...

چون کوردی دیگه

رقص مختلط کوردی رو گفت

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بیشتر ببینید
فدای سرم لااقل حرفمو زدم ،اتفاقا توی همین دو سه ماه اخیر 5 6 بار تعلیق شدم، رنگ به رنگ، نارنجی و زرد ...

من که اصلا معنی رنگارو هم نمیدونم؟ کمربند مشکی اخریشه؟😂😂🥲🫶

فدای سرم لااقل حرفمو زدم ،اتفاقا توی همین دو سه ماه اخیر 5 6 بار تعلیق شدم، رنگ به رنگ، نارنجی و زرد ...

من تعلیق سه روزه شدم رفتم تماس باما دعوا کردم باز کردن همون روز🤭بابا خیلی بیگناه تعلیقمون میکنن

اره پس چیگفت شماها باعث سستی بنیان خانواده ها میشینتازشم بمنم گفت زنو مرد باهم میرقصین نمیدونم اینو ...

قفل میشما 

🥲🥲🥲

بیا کوچه پشتی😂😂🫶😐😐

من که اصلا معنی رنگارو هم نمیدونم؟ کمربند مشکی اخریشه؟😂😂🥲🫶

اره مشکی دیگه دائمه😁

بیشتر ببینید
چون کوردی دیگهرقص مختلط کوردی رو گفت

خب چ ربطی داشت

من یچیز دیگ گفتم

طعنه گیرم خرابه طعنه زد؟😐

چون کوردی دیگهرقص مختلط کوردی رو گفت

سیس نی نی یار مث عقاب رو این تاپیک نشسته دسشم رو قفل کنه😐😐😂🫶🥲