2777
2789
عنوان

پشیمونم

228 بازدید | 24 پست

خیلی از رفتارهایی ک نسبت به نامزدم داشتم پشیمونم اون خیلی جنتلمنه میدونه کی چیکار کنه دلتو ببره به همه چی توجه میکنه اما من کارایی کردم ک دلشو شکستم با این وجود بهم چیزی نمیگ ک ناراحت نشم اما دیگ مثل قبل. نیس من رفتارام خیلی بد بود  خیلی پیگیری بود دلش برام تنگ میشد اما در مقابل میخواست تا منم زنگش بزنم و پیامش بدم من تو دعوا گفتم تو باید بزنی بیشتر من نمیزنم تا تو بزنی تا از چیزی دلخور میشد بهش میگگفتم پرنسسعلی تازه ی بار بهش گفتم ایدز داری شاید کلا هر چرندی اومده دم دهنم گفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت آدم بیخود اینطوری رفتار نمیکنه حتما اشتباهی کرده که تو به جنون رسیدی ولی باید با مدارا و سیاست حرفت بزنی نه با فحش و توهین الان هم دنبالش بدویی نمی‌دونم نتیجش خوب باشه یا نه ولی رودر رو حرف بزنید حل کنید 

عزیزم چقد تندی شما بهتره یکم با ملایمت رفتار کنی به هر حال قراره یک عمر کنار هم زندگی کنید نمیشه که ...

ازه من هر چیزی ک میاد دم دهنم میکم خیلی ادمی هستم ک تندم و دل بقیه رو میشکنم اما چیزی تو دلم نیس 

هیچ وقت آدم بیخود اینطوری رفتار نمیکنه حتما اشتباهی کرده که تو به جنون رسیدی ولی باید با مدارا و سیا ...

نه هیچوقت بحث جدی هم نداشتیم اما من سریع آتیشی میشم و سر گذشتشخیلی  حرص میخورم یا اینکه من تو رابطه مغرورم 

گذشتش چیه که برات حل نمیشه اگر نمیتونی کنار بیای ادامه نده چون میشه کابوس زندگیت

گذشته پری داشته با هم طور دختر و زنی بوده من اولین تجربمه ولی اون نه

ازه من هر چیزی ک میاد دم دهنم میکم خیلی ادمی هستم ک تندم و دل بقیه رو میشکنم اما چیزی تو دلم نیس

منم مث شما خیلییی تندم به همه میپرم داد و بیداد ولی برعکس با همسرم به قدری مهربونم که فک میکنم خودمو گم کردم سعی کن همسرت رو با بقیه فرق بدی