2777
2789
عنوان

پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 24 پست
منم مث شما خیلییی تندم به همه میپرم داد و بیداد ولی برعکس با همسرم به قدری مهربونم که فک میکنم خودمو ...

منم خیلی با اون خوبم یعنی به نسبت با بقیع هر طورم با اون خوبم اما گاهی وسط حرف زدن موضوع دعوا نیست اما حرفای سنگینی میزنم

گذشته پری داشته با هم طور دختر و زنی بوده من اولین تجربمه ولی اون نه

من شاید جای مادرت باشم اینو میگم ولی خواهر خودم یک قربانی هست که تجربه تلخی داشت و شکست از رابطه با چنین پسری حقیقت بهت بگم شاید ته دلت خالی بشه ولی متاسفانه مردهایی که روابط متعدد داشتن هیچ وقت امن نیستن با هر خیابون با هر رابطه جنسی با هر بوسه با هر آهنگ خاطره دارن و هرگز از ذهنشون پاک نمیشه صدها صدا و تصویر توی ذهنشون دارن 

همه حرفاشون تکراری و روتین همیشگی هست هیچ چیزی براشون تازگی نداره 

من خودم دو تا پسر بزرگ دارم ولی اگر پسرم اینکاره خدای ناکرده بود هرگز دختر معصوم را پابند پسرام نمی‌کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شاید جای مادرت باشم اینو میگم ولی خواهر خودم یک قربانی هست که تجربه تلخی داشت و شکست از رابطه با ...

خب تو این دوره من پسرای ۱۸ ساله هم روابط متعددی داشتن نمیگم با هر کس بوده اما از من بیشتر تجربه داشته و تا ته رابطه رفته

خب تو این دوره من پسرای ۱۸ ساله هم روابط متعددی داشتن نمیگم با هر کس بوده اما از من بیشتر تجربه داشت ...

بهتره عادی سازی نکنیم همه اینطور نیستند 

یک روز متوجه صحبتم میشی عزیزم باز هم میگم مردی که روابط همه جوره به قول خودت تا آخرین نسخه داشته مرد امن و درستی نیست این قول ها به خیلیا داده به بعدی بعدتری 

کافیه بری یکی از دخترای که باهاش بودن را پیدا کنی میبینی 

همین حد هم برای اون مایه گذاشته 

من اگر ده تا دختر کور هم داشته باشم به آدمی که روابط متعدد داشته و راحت بازگو می‌کنه و به دروغ میگه که گذشته همش مسخره بازی بوده نمیدم 

باز خود دانی گل من