2777
2789
عنوان

مراقبت بعد از انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 24 پست
منم نگفتم فقط همسرم و خودم حتی به مامانمم نگفتم بهونه آوردم و یه هفته پامو بیرون نزاشتم از جنینت واج ...

راستی شما چی شدی آخرش؟

لکه بینیت قطع شد؟

جنین هات موندن واست انشالله؟

دمت گرم آفرین خیلی باید قوی باشی که این دو هفته رو تنهایی دووم بیاریمن فقط از کار میترسم مثلا همون غ ...

نه اصلا فقط خم و راست شدن و وسایل سنگین بلند کردن خیلی ضرر داره من غذاهم درست میکردم خونه روهم با احتیاط و استراحت یکم تمیز میکردم 

فقط حتما چسب جنین بگو بنویسن برات 

کی انتقال داری؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی شما چی شدی آخرش؟لکه بینیت قطع شد؟جنین هات موندن واست انشالله؟

اره بعد خون ریزیم‌ تست زدم ۱۰ انتقالم بی بی چکم مثبت شد شنبه با مرکز تماس گرفتم و اینا گفت اسپرین و امپول انوکسپارین رو قطع کنم بعد قطع کردنش ۳ روز لکه بینی قهوه ای و دیگه کلا قطع شد

بتا دادم بتام ۱۰۰۰ بود ولی ساک دیده نشد و قرار شد هفته دیگه یعنی فردا برم برا سونوی ساک جنین

اره بعد خون ریزیم‌ تست زدم ۱۰ انتقالم بی بی چکم مثبت شد شنبه با مرکز تماس گرفتم و اینا گفت اسپرین و ...

انشالله که خیر باشه

از ته قلبم برات دعا میکنم که جنینت بمونه واست 

اگر سونو رفتی اوکی بود همه چی بهم خبر بده

انشالله که خیر باشهاز ته قلبم برات دعا میکنم که جنینت بمونه واست اگر سونو رفتی اوکی بود همه چی بهم خ ...

عزیزم من رفتم سونو  جنینم دوقلو بود و ساک هاشون تشکیل شده بور ولی یکیش رشد نکرده بود و داره سقط میشه امروزم خونریزی کردم دکتر گفت تا یه هفته دو هفته ای سقط میشه و احتمالا دومی بمونه برات  به خاطر اون همیشه خونریزی داشتم 

عزیزم من رفتم سونو جنینم دوقلو بود و ساک هاشون تشکیل شده بور ولی یکیش رشد نکرده بود و داره سقط میشه ...

الهی بگردم 

خب خداروشکر باز یکیش مونده

اصلا استرس نداشته باش

گلاب بو کن یا تو خونه اسپری کن برای آرامش خیلی خوبه 

انشالله که خیر باشه

من فردا صبح ساعت ۷ وقت دکتر دارم 

برم که انشالله این ماه برام انجام بده

احتمالا فردا کلی آزمایش برام بنویسه

الهی بگردم خب خداروشکر باز یکیش موندهاصلا استرس نداشته باشگلاب بو کن یا تو خونه اسپری کن برای آرامش ...

انشالله خبر بارداری تو بدی 😍فقط استرس نداشته باش استرس نمیزاره جنین بگیره