2777
2789
عنوان

مراقبت بعد از انتقال

645 بازدید | 24 پست

سلام دوستان کسی میدونه بعد از انتقال کسی باید بیاد پیشمون یا نه خودمون میتونیم تنهایی کارامونو بکنیم؟

کسی خبر نداره میخوام انتقال بدم ،مامانمم نمیتونه مریضه کس دیگه ای رو هم ندارم ، واجبه کسی بیاد برای غذا و مراقبت یا نه خودم میتونم از پس کارام بربیام؟

سلام گلم انشالله انتقالت مثبت شه 

روز اول انتقال باید استراحت مطلق باشی همسرت سرکار نره بهتره من همسرم روز اول بهم رسیدگی کرد 

روز دوم و سوم استراحت نسبی داشته باش خیلی خودتو خسته نکن مثلا فوقش ناهار درست کن شام بزار بقیه کارا از همسرت کمک بخاه

از روز چهارم میتونی کاراتو خودت انجام. بدی ولی بازم خودتو خسته نکن 

ظرفارو بشور بیا نیم ساعتی دراز بکن غذا بپز استراحت کن 

اصلا خم و راست نشو خواستی یه چیزی ورداری از زمین روی زانو بشین و اروم بلند شو 

جارو و تمیزی خونه رو هم انجام نده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم قبل رفتن به انتقال قابلمه و تابه و ابکش اینارو گزاشتم روی اپن تا خم نشم وردارم

پیاز و سیب زمینی اینارم گذاشتم بالا هرچی که لازم به خم و راست شدن بود رو جابه جا کردم 

دکترا ۲ هفته استراحت مطلق رو قبول ندارن میگن باید گردش خون داشته باشی 

و یه چیزی که تو مثبت شدن انتقال تاثیر زیادی داره پر بودن مثانه هست 

من دفعه اولم مثانه ام پر نبود وبه دکترمم گفتم گفت بازم انتقال میدم و منفی شدم 

بار دوم دکترمو عوض کردم اینبار دکترم اول سونو شکمی کرد گفت مثانت پر‌. نباشه انتقال نمیدم چون نمیگیره

مثانم انقد پر بود که بعد انتقال مجبور شدن برام سونت بزارن 

ولی خداروشکر اینبار گرفت 

۴ روز اول هم هر روز نشاسته با آب سرد بخور

ادویه جات رو از غذا هات حذف کن ۲ هفته مخصوصا زردچوبه و فلفل

آب زیاد بخور 

زعفران و راچبن و زنجبیل و اناناس جگر نخور اصلا

هویج مصرف نکن خیار هم کم بخور 

لبنبات و پروتئین مرغ و ماهی تخم مرغ و سبزیجات خیلی خوبن مصرف کن 

راستی گلم اگه انتقال ندادی بگو بهت چسب جنین بنویسن روز انتقال بگیر قیمتش زیاد نیست با بیمه تامین اجتماعی من ۳۰۰ خریدم آمپوله دورنافی هست 

بگو برات بزنن روز انتقال البته قبل انتقال جنین

درصد موفقیتش رو میبره بالا

راستی سعی کن حداقل ۹ روز از پله استفاده نکنی اگه مجبور شدی خیلی آروم و با استراحت برو بیا

طبقه بالامون مادرشوهرم زندگی میکنه آسانسور هم نداره 

خونه خودم فقط ۳ تا پله داره 

میخوام مادرشوهرم نفهمه ،گفتم اگر بهم بگه بیا بالا یا دعوتم کنن خونشون پله هارو چیکار کنم 

گیر کردم بخدا ، نمیدونم بهشون بگم ،بهشون نگم ، اگر نگم باید پله برم بالا که نفهمن 

شماها پیشنهادتون چیه ؟

راستش من برا تعیین جنسیت ای وی اف کردم ، خودم ۱ دختر دارم ۱۴ سالشه ، ۱۶ تا تخمک داشتم ۱۱ تاش جنین شد باید بدم برا تعیین جنسیت ،واس همین نمیخوام فامیل های شوهرم بدونن ،چون ممکنه باور نکنن ،همینجوریشم پشت سرم میگن چون حامله نمیشه الکی میگه بچه نمیخوام

بگم تعیین جنسیت باور نمیکنن میگن نمیشه واس همین میخواد انتقال بده ، شماها میگین چیکار کنم ،میترسم بگم بعد منفی بشه ضایع بشم

طبقه بالامون مادرشوهرم زندگی میکنه آسانسور هم نداره خونه خودم فقط ۳ تا پله داره میخوام مادرشوهرم نفه ...

خودتو بزن به مریضی 😂من دفعه اولم به مامانم گفتم مریضم نمبتونم از جام بلند شم‌بدن درد دارم 

راستش من برا تعیین جنسیت ای وی اف کردم ، خودم ۱ دختر دارم ۱۴ سالشه ، ۱۶ تا تخمک داشتم ۱۱ تاش جنین شد ...

منم نگفتم فقط همسرم و خودم حتی به مامانمم نگفتم بهونه آوردم و یه هفته پامو بیرون نزاشتم از جنینت واجب که نیست بهونه بیار نرو جایی

خودتو بزن به مریضی 😂من دفعه اولم به مامانم گفتم مریضم نمبتونم از جام بلند شم‌بدن درد دارم

اها راس میگی چرا به ذهن خودم نرسید 

بگم بدن دردم میترسن اصلا سراغم نمیان 

منم نگفتم فقط همسرم و خودم حتی به مامانمم نگفتم بهونه آوردم و یه هفته پامو بیرون نزاشتم از جنینت واج ...

دمت گرم آفرین 

خیلی باید قوی باشی که این دو هفته رو تنهایی دووم بیاری

من فقط از کار میترسم 

مثلا همون غذا درست کردن باعث نمیشه جنین بیفته؟