2777
2789

اقا ما بعد دو سال دعوت شدیم خونه داییمون رفتیم رو بوسی کردیم مامانم براش یه ست ظروف چینی و یه مانتو و روسری خرید بردیم 😐 چون زندایی و مامانم یه تایمی صمیمی بودن، زنداییم شروع کرد عوض شدن چون وعض داییم خوب شد یهو همه جا پشت ما حرف زد گفت در حدم نیستن 

بگذریم حالا گذشته ها گذشته 

دیدم رو گاز ماهیچس گفتم به به زندایی لیلا چه کردی نگام کرد خندید 

اقا رفتیم نشستیم یه چایی گذاشت جلومون بدون قند و باقلوا و..... 

وسط حرف مامانم رفت تو اشپزخونه ماکارونی درست کرد اونم با سویا 😐 بدون سالاد و نوشابه و هیچی یا اب گذاشت سر سفره 😐

تمام مدت سر سفره از گرونی دلار و... میگفت مامانم خیلی ناراحت شد حق داریم بنظرتون؟ 

اخر سرم گفت مامانم لینا دعوت بودن نشد تدارک ببینم،

شاید ما خیلی حساسیم 😐 انقدر حرصم گرفته جایی نتونستم خودمو خالی کنم از وقتی پولدار شدن خودشونو میگیرن همه فامیل هم میگن

قبلا داییم و زنداییم خیلی خاکی بودن

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

حق دارین بله 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوردین؟

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

چرا همه تو سایت از اینکه ماکارونی گذاشتن پیششون ناراحتن😂🤣🤣🤣

رفتارشون براشون مهمه نه خود غذا 

توجه کنی میفهمی این آداب مهمونی دادن نیس 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست