2777
2789
عنوان

خواهرشوهر لوس اویزون

407 بازدید | 32 پست

خواهرشوهرم به شدت پرو و لوسه خیلی رو اعصابمه هر چی میخواد نامزدم واسش میخره خیلی پرتوقعه  واقعا با این خواهرشوهر باید چیکار کرد نامزدمم میدونه بدم میاد شما تجربه مشابه ندارید این رفتار ادامه پیدا نکنه ؟ 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفهمه تو بدت میاد بدترش میکنه از من گفتن

کار از کار گذشته میدونه بدم میاد فقط میگه واسه تو چیزی کم نمیزارم تو چیکار داری 

اره و هنوزم تو زندگیم جولان میده با اینکه متاهله 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

🤣🤣 ادامه پیدا نکنه؟ خاهرشوهر من دوتا بچه دراز داره هنوز روزی ۶ بار زنگ میزنه از شوهرم مشورت بگیره. خودش بعلاوه دوتا درازا بعلاوه همسرش همه کاراشون گردن اینه. وابستگی ناسالم با یک سال دوسال ازدواج از بین نمیره که. شاااید بعد بیست سال با دوتابچه تازه طرف یکم بفهمه که باید بیشتر به زندگی خودش بها بده.

من میگم بهشون زنگ نزن رابطه رو کم کن میره بیرون میزنه، یعنی قایمکی کارخودش رو میکنه. خاهرش یه جوریه انگار شوهر من شوهر اونه!! میره سفر کاری یه جوری خاهر جینداش بیقراره انگار نامزدشه!!!

پدر داره؟چند سالشونه هر دو؟و این ک مثلا چ چیزایی میخواد و توقع میکنه ؟ چند وقت یک بار؟

همه چی ،آره پدر داره ،لب تاب ،آیفون، ماشین و... 

اره و هنوزم تو زندگیم جولان میده با اینکه متاهله

مگه شوهر نداره یعنی از داداشش توقع داره چیزی بخره واسش ؟ شما هیچی نمیگی؟ 

همه چی ،آره پدر داره ،لب تاب ،آیفون، ماشین و...

وا ماشین

مگه الکیه

حساس شده داداشش ازدواج کرده چرت و پرت میکه

ی ذره بگذره و سنش بره بالاتر و خودش بره با ی پسر تو رابطه درست میشه

🤣🤣 ادامه پیدا نکنه؟ خاهرشوهر من دوتا بچه دراز داره هنوز روزی ۶ بار زنگ میزنه از شوهرم مشورت بگیره. ...

چقدر رو مخ حالا باز شرایط شما زیاد رو اعصاب نیست این داره جیبشو خالی میکنه زوره واقعا