2777
2789
عنوان

انیمه فن ها و اوتاکو ها

186 بازدید | 27 پست

تاثیر گذار ترین انیمه ای که دیدید چی بوده؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

همه 🤣🤣🤣 تا الان هرچی انیمه دیدم از ۸۰۰۰۰۰۰میلیارد بیشتره همشون تاثیر گذار بودن 😭💔 مخصوصا وقتی ت ...

بنده هم همینممم

چن ساله اوتاکویی

من چهار یا پنج ساله به طور رسمی اوتاکوعم

قبلشم انیمه لاور بودمم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

من از ۵سالگی انیمه میبینم و دیونه ژاپن ام از ۸سالگی هم سریالای کره ای کلا هم ژاپن دوست دارم هم کره ه ...

دیوونه اپنینگ های انیمه ایم

حاجی ولی اپنینگ فصل اول توکیو غول عشق منهههه

حفظشم اصنننن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم باید تمام کامنت هامو پاک کنم چون که چنل اصلیم نیست اون تعلیق شد اینم باید پاکش کنم 🤣💔

واو چرا اینم پاک کنی؟؟ 

سلامممم من اومدم💃🏻

سلممم سلممم

راستی گلی انیمه مورد علاقتو فک کنم نپرسبده بودم

چن وقته انیمه میبینیی

خب دلیل اینه فکر کردم بیام نی نی سایت حالم بهتر شه بدتر شد اینجا همه روانی نژاد پرستن دوتا تاپیک زدم ...

ناراحت نباش 

دیشبم من یچیزی راجب متـ...جاوز ها گفتم خانما ریختن سرم 

سلممم سلمممراستی گلی انیمه مورد علاقتو فک کنم نپرسبده بودمچن وقته انیمه میبینیی

اره عشقم نپرسیدی 

یادم نمیاد فکر کنم مدفن کرم هاش شب تاب رو خیلی دوست دارم

خیلی غم انگیز بود:)

من از سیزده سالگی میبینم 

منغیر بود البته پشت سر هم ندیدم😂❤️

هایکیو رو تازه شروع کردم فصل یکش نصفه رسیدم که قشنگ بوده

و شیطان کش ، با اینکه آدم باهاش از گریه خفه میشه ولی خب سخت کوشی و امیدواری تانجیرو و بقیه واقعا عالیه و تاثیر مثبت داشته

خب چجوری با همچین ادمایی اینجا میشه موند تحمل کردم اما نی نی یار جون هی تعلیقم میکنه بدون تگ و گزارش ...

الان تاپیکتو خوندم

چون گفتی تام...بوی هستی تعلیق کردن؟ 

اره عشقم نپرسیدی یادم نمیاد فکر کنم مدفن کرم هاش شب تاب رو خیلی دوست دارمخیلی غم انگیز بود:)من از سی ...

اهان بسلامتییی😂🥲🥲🥲🥲

هایکیو رو تازه شروع کردم فصل یکش نصفه رسیدم که قشنگ بودهو شیطان کش ، با اینکه آدم باهاش از گریه خفه ...

وایی اره 

شیطان کش بنظرم شاهکار تکرار نشدنیه

ترکیبی از فانتزی،اکشن،کمدی،درام،آخرالزمانی

اصن مگه میشه یه انیمه انقد خفن باشه

هایکیو خوبه؟ تعریفش شنیدم قراره تابستون ببینم

اخه من زیاد ورزشی ندوس

الان تاپیکتو خوندمچون گفتی تام...بوی هستی تعلیق کردن؟

اون تاپیک چرته نه بابا این نبود کلا تعلیق شدم رفتم 🤣💔 اما من جنسیتم بنفشه اگه نمیفهمی به انگلیسی بزن گوگل کلا و اینکه بعضی اوتاکو ها ژاپنو ول کردن رفتن سراغ کره سریالای کره ای ولی من نه هم ژاپن دوست دارم هم کره و اینکه اخرین حرفمو فردا امتحان دارم متاسفانه باید بخونم 😭💔 

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

مرسی 😂😘تو چی؟🎉

خواهش کیوتـم

من توکیو ریونجرز و دیمن اسلیر

تو سینمایی هام ماکیا و وقتی مارنی آنجا بود:)