2777
2789
عنوان

انیمه فن ها و اوتاکو ها

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 27 پست
اون تاپیک چرته نه بابا این نبود کلا تعلیق شدم رفتم 🤣💔 اما من جنسیتم بنفشه اگه نمیفهمی به انگلیسی ب ...

میدونم رنگ بنفش چه جنسیتی رو نشون میده

ولی واقعا این تضاد اذیتت نمیکنه؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

خواهش کیوتـممن توکیو ریونجرز و دیمن اسلیرتو سینمایی هام ماکیا و وقتی مارنی آنجا بود:)

قربونت عزیزم❤️❤️

این ها رو ندیدم😂🦋

ولی ماکیا و وقتی مارنی آنجا بود رو دیدم

واییی مارنی آنجا بود خیلی قشنگ بود:)🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی اره شیطان کش بنظرم شاهکار تکرار نشدنیهترکیبی از فانتزی،اکشن،کمدی،درام،آخرالزمانیاصن مگه میشه یه ...

آره هایکیو همون آبشار سرنوشته یه‌زمان تو شبکه امید پخش میشد

ارزش دیدن رو داره کلی به آدم انگیزه و امیدواری یاد میده و میخدونتش

یادمه قبلا یجا خونده بودم این انیمه باعث شد آمار ثبت نام کلاسای والیبال بیشتر بشه و حقیقتا خودمم علاقمند شدم😂😭

هایکیو خیلی خفنه خیلی من دیدمش توی ۸سالگی 🤣💔 من هیناتا رو با اون پسره مو مشکی اسمش یادم نیست شیپ م ...

من وحشتناک ترین شیپ های ممکن رو انجام میدم

یبار کاکاشی رو با نزوکو شیپ زدم اصن یه وضعی😂😂😂😐😅😭

ولی توکیو ریونجرز شیپ مردن خیلی راحته

قشنگ میشه همرو باهم شیپ زد،البته به جز پا-چین

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

نه من دختر متولد شدم اما در واقع پسرم ترن.س نیستم یوقتی فکر نکنین ترنسم اصلا ترن.س نیستم

نه عزیزم من اینجوری فک نمیکنم راجبت

اصلا نیازی نمیبینم دیگرانو قضاوت کنم

میدونم منظورتو

من وحشتناک ترین شیپ های ممکن رو انجام میدمیبار کاکاشی رو با نزوکو شیپ زدم اصن یه وضعی😂😂😂😐😅😭ولی ...

فقد شیپ هانامیتچی و چیفویو و مایکی و کازوتورا 🤣💔 البته بعضی موقعه مایکی رو با هانامیتچی شیپ میکنم

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

قربونت عزیزم❤️❤️این ها رو ندیدم😂🦋ولی ماکیا و وقتی مارنی آنجا بود رو دیدمواییی مارنی آنجا بود خیلی ...

مارنی و هربار میبینم عررر میزنم

سریالی اصن توکیو ریونجرز خیلی غمگین و زیبـاست

خیلی مفهومیه و در عین حال یجورایی ایسکای و اکشن

فقد شیپ هانامیتچی و چیفویو و مایکی و کازوتورا 🤣💔 البته بعضی موقعه مایکی رو با هانامیتچی شیپ میکنم

اره خیلیارو من دیدم مایکی و هانما رو شیپ کنن

ولی من بیشتر سناریو رو تو ذهنم عوض میکنم

مثلا تو ذهنم یه سناریو ساختم که مایکی یه دوس دخ.تر داشت اسمش کوتوها بود

بعد کیساکی رف چاقوش زد و فلان بعد مایکی تو لحظه مرگ کوتوها  بهش گف آیشینو😂😔

خیلی من دیوانه م میدانم

اسی سریال قهرمان ضعیف کلاس حتما ببین کره ایه خیلی دوسش دارم دو فصل امده خداکنه فصل سه بیاد 😭💔

اهل کیدراما نیستم اصلا خوشم نمیاد و امتحانم نکردم

فقط انیمه دوس دارم 

آره هایکیو همون آبشار سرنوشته یه‌زمان تو شبکه امید پخش میشدارزش دیدن رو داره کلی به آدم انگیزه و امی ...

اره میدانم

حتما میبینمش

من بدتر با دوستای اوتاکو همیشه سر مایکی دعوا بود یعنی واو سم بود همش ولی قهرمان ضعیف کلاس خیلی غمگین ...

مایکی که کراش اعظم منههه

یعنی رو هیچکس انقد کراش نیستم

قد کوچولو و گوگولیش فقط...🥲✨

اصن اون لحظه که مایکی مرد من افسردگی قبل از تموم شدن انیمه گرفتم😔😂

همه انیمه هارو دوست داشتم ولی آخر اتک رو انتطار نداشتمدورورو خوبهو دث نوت هم....اگه بگم اسپویل میشهک ...

همرو دیدم 

دث نوت بعد مرگ اِل افت کرد بنظرم

ولی بعد مرگ لایت بنده افسرده شدم

ولی هیاکیمارو وقتی چشماشو بدست اورد چقد قشنگ بودن🥲✨🌱