2777
2789

با یه اقایی صحبت کردم چهارتا خانومو خودشو یه اقای دیگه هستن پرسنل کارگاه میخواد بعد گفت فردا بیا کارو ببین بعد پرسید مسیرتون کجاس مجردی یا متاهل خودش قرار بیاد دنبالمون اخر کارم اسنپ مارو میرسونه طبیعیه سوالاتش؟

کورد✌️

تا الان که سوالاش عادی بوده 

بری محیط کار رو ببینی خودت میفهمی مشکل دارن یا ی محیط سالم هستش 

موفق باشی 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مجردی یا متاهل برای چی میخواد

کلا این سوال رو میپرسن 

بیشتر مجردها رو به خاطر اینکه مشکلات کمتری دارن میزارن تو اولویت مثلا میگن متاهل ها خوب بچه دارن کمتر میتونن تو کارگاه و تولیدی ها بمونن یا میخوان شام بزارن ی روز میگن مهمون داریم این ها تجربه چندین ساله کارمه 

خوب آدم کرم هم که باشه متاهل مجرد براش فرق نمیکنه تو باید ببینی محیط سالم هست یا نه

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
کلا تو اگاهیش زده سرویس رفتو برگشت با ماست گفت خودم میام دنبالتون عصرم با اسنپ میفرستم برین

اینکه خودش میاد حس یدی میده

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم