2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال خانومانه

277 بازدید | 12 پست

سلام خوبین ؟

بچها خواهرم  و مادرم اینجان نظراتتون رو میخونن 

بگید ایا لازم هست بره دکتر یا نه دوبار تا حالا پریود شده با فاصله زمانی ۱و نیم ماه بعد آخرین بار ۱۹ فروردین شد الان یه هفته میگه زیر دلش درد میکنه ولی پریود نمیشه 

من به مامانم میگم عادی هست مامانم میگه خدایی نکرده تنبلی هست ؟ 

ایا تو سن ۱۴ سالگی ممکنه یا نه ؟

لازمه بره دکتر ؟

خواهرانه راهنمایی کنین خواهرم اینجاس میخونه 🥰🥰

بوس بهتون 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

بله یه دکتر رفتن ضرری نداره که هیچ منفعته مشکلی باشه زودتر پیگیری کنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بره دکتر بهتره خیالش راحت میشه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
اره درست میگین 😊ولی یخورده دیر تر زود تر مگه عادی نیست نگران شدم واسش 😅

نه ممکنه عادی باشه ممکنه زنگ خطر برای تنبلی یا کیست تخمدان

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اره درست میگین 😊ولی یخورده دیر تر زود تر مگه عادی نیست نگران شدم واسش 😅

خواهرت 2 بار در کل پریود شده؟؟ 

دختر منم 2 بار تا حالا شده.با فاصله 54 روز یبار

طبیعی این بهم ریختگی 

ممکن حتی 3 ماه یبار هم بشن

تا 3 4 سال اول طبیعی این بی نظمی.. تنبلی برا دخترای بالای 18  زیر 18 طبیعی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

منم تو همین سن فکر می کردم عادیه ، یکی هم نبود بگه دختر جان پریود میشی ؟ نمیشی؟ 😔🥲

لطفا ببریدش دکتر، تحت نظر باشه🥲

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

خواهرت 2 بار در کل پریود شده؟؟ دختر منم 2 بار تا حالا شده.با فاصله 54 روز یبار طبیعی این بهم ریختگی ...

ممنون خیالم رو راحت کردی 

آخه یه کتاب خودش قبلا واسه بلوغ واسش گرفتیم خونده بود میگفت آجی اینجا نوشته تا دوسال عادی هست 🤣🤣

بنده خدا چقدر نگرانش کردیم 🥲😅

بهش میگم خیالش راحت شه 😇

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

ممنون خیالم رو راحت کردی آخه یه کتاب خودش قبلا واسه بلوغ واسش گرفتیم خونده بود میگفت آجی اینجا نوشته ...

نه خیالت راحت باشه چون تا هورمون ها تنظیم بشه چند سال طول میکشه طبیعی   دکتر به من گفت ممکن 3 ماه یبار هم بشه اصلا اشکالی نداره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......